Yandex Metrica

ABD bunu konuşuyor! Biden'dan tuhaf açıklama: O 12 ben 30 yaşındaydım ama neyse

ABD bunu konuşuyor! Biden'dan tuhaf açıklama: O 12 ben 30 yaşındaydım ama neyse

Sık sık unutkanlıklarıyla ve garip davranışlarıyla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden, öğretmenler sendikasının düzenlediği etkinlikte konuşma yaptığı esnada yeni bir gafa imza attı. Biden, dinleyiciler arasından önde oturan bir kadını işaret ederek “Bana merhaba demelisin. O 12, ben 30 yaşındaydım ama neyse” dedi.

Dünya

23.01.2024, 22:13

Sık sık unutkanlıklarıyl, yaptığı gaflarla ve garip davranışlarıyla gündem olan ABD Başkanı Joe Biden, ülkenin en büyük işçi sendikası olan Ulusal Eğitim Derneği'nin başkent Washington'da düzenlediği etkinliğe katıldı.

ABD ile Rusya arasında kritik görüşme! Moskova yönetiminden 'soğuk savaş' tehdidi ABD ile Rusya arasında kritik görüşme! Moskova yönetiminden 'soğuk savaş'... Haberi Görüntüle

BIDEN'DAN TUHAF AÇIKLAMA

Burada konuşma yaptığı sırada, dinleyiciler arasında en önde oturan bir kadını işaret eden Biden, kadının kendisiyle 'eski bir tanışıklığı' olduğuna atıfta bulundu. Biden, "Bana merhaba demelisin. Dostluğumuz eskilere dayanıyor. O 12, ben 30 yaşındaydım ama neyse. Bu kadın çok şey yapmama yardım etti" ifadelerini kullandı.

5 dakika dayanabildi! Harris'ten Netanyahu'ya sert tavır! Durum endişe verici önce ateşkes olmalı 5 dakika dayanabildi! Harris'ten Netanyahu'ya sert tavır! Durum endişe verici... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ancak sosyal medyada birçok internet kullanıcısı Bıden'ın yorumlarını rahatsız edici buldu. Bazı kullanıcılar onu "ürkütücü" olarak adlandırırken, diğerleri sadece neden bahsettiğini merak etti.

Bir kullanıcı, "Joe aptalca bir şey bulmakta asla başarısız olmaz" diye yazdı. Bir başkası, "Sanırım aslında 12 yaşında ve öğretmeni 30 yaşında olduğunu kastetmişti, ama bu Biden, yani" dedi.

Üçüncüsü, "Joe Biden, NEA öğretmenler sendikasına yaptığı tuhaf açıklamalar sırasında yarımızı hayrete düşürdü ve diğer yarımız tamamen ürktü" yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading