Yandex Metrica

ABD Başkanı Joe Biden'ın tepki çeken anları!

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz haftalarda koronavirüs vakasına yakalanmış, karantina sürecine girmişti. Hastalığı negatife dönen Biden, yine ülke gündemine oturdu. Dikkatsiz davranışlarıyla gündeme gelen Biden, tepki çekti. Biden, enflasyonun düşürülmesine yönelik kapsamlı sağlık, iklim ve vergi düzenlemelerini içeren yasayı imzaladı. Bu yasayı imzaladığı sırada kameralara verdiği görüntüler kameralara yansıdı.

Dünya

23.01.2024, 19:41

Biden'ın törendeki görüntüleri tartışmalara neden oldu. ABD Başkanı Joe Biden, enflasyonun düşürülmesine yönelik kapsamlı sağlık, iklim ve vergi düzenlemelerini içeren yasayı imzaladı. Bu yasayı imzaladığı sırada kameralara verdiği görüntüler ile yine gündem oldu.

Törende yaptığı konuşmada Biden, yasanın ABD tarihinin en önemli yasalarından biri olduğunu söyleyerek "Bu yasa, iklim konusunda şimdiye kadar atılmış en büyük adım" değerlendirmesinde bulundu.

Amerikan ordusu şimdi de Ağrı Dağı'na bakıyor: Türkiye kuşatmasının son ayağı tamamlanıyor Amerikan ordusu şimdi de Ağrı Dağı'na bakıyor: Türkiye kuşatmasının son... Haberi Görüntüle

DİKKATSİZ DAVRANIŞLARI TEPKİ ÇEKTİ 

Biden, imza töreni öncesinde kürsüde maskesini çıkardıktan sonra eline öksürdü. Daha sonra aynı eliyle tuttuğu kalemi Senatör Joe Manchin'e verdi. Salondaki herkesle tek tek el sıkıştı.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü atlatan ve dün ise eşi Jill Biden'ın koronvirüse yakalandığı bilgisi gelen Biden'ın bu görüntüleri gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading