Yandex Metrica

6 kadını kaçırdı seks kölesi yaptı: Sapkın Piskoposun mükemmel ırk hayali

6 kadını kaçırdı seks kölesi yaptı: Sapkın Piskoposun mükemmel ırk hayali

Kendini "piskopos" olarak tanımlayan Gary Heidnik, altı kadını kaçırdığı ve onları Philadelphia'daki bodrumunda seks kölesi olarak tuttuğu gerekçesiyle 6 Temmuz 1999'da idam edildi. Ama sapkın piskoposa dair yeni detaylar tüyleri diken diken etti.

Dünya

28.05.2024, 14:55

Sapkın piskoposun seks köleleri arasın yer alan Sandra Lindsay'ın ablası Tracey Lomax idamla sonuçlanan davaya ilişkin detayları aktardu.

Sakın piskoposun kızları su dolu bir çukurda tuttuğunu ve Lindsay ile bir başka kurbanı öldürmeden önce onlara nasıl kötü davrandığını anlatan Lomax, Lindsay'in aç bırakıldığını ve kirişlere kelepçelendiğini yaşananların dehşet verici olduğunu ifade etti.

İngiltere'den İsrail'e şok! Londra Netanyahu'nun tutuklanma talebine itirazını geri çekecek İngiltere'den İsrail'e şok! Londra Netanyahu'nun tutuklanma talebine itirazını geri çekecek Haberi Görüntüle

ORDUDAN ALDIĞI ÇEK İLE MİLYONLAR KAZANDI

Katilin 1986 yılında şehrin kuzey kesiminde etkileyici olmayan bir evde yaşadığını ve durumunun oldukça iyi olduğunu belirtilirken, akıl hastalığı belirtileri gösterdiği için ordudan onurlu bir şekilde terhis edildiği bildirildi. Bu terhis nedeniyle devletten çekler alan sapık, dahi düzeyinde bir IQ kullanarak, borsaya yatırım yaparak bu çekleri milyonlarca dolara dönüştürdü.

Parasını lüks bir eve yatırmasa da Cadillac ve Rolls Royce'u tercih etti. 

Hepsi bu kadar değil, kendi kilisesini, Birleşik Tanrı Bakanları Kilisesi'ni kurdu ve kendisini piskopos olarak atadı. Halk, Heidnik'in evinden kaçtığı kiliseyi vergi indirimi için kullandığını bildirdi. 

İsrail'in Ramat David hava üssü ifşa oldu: Hizbullah İHA ile üsse sızdı! İsrail'in Ramat David hava üssü ifşa oldu: Hizbullah İHA ile... Haberi Görüntüle

"HAYALİ MUKEMMEL IRK YARATMAKTI"

Heidnik'in nihai savunma avukatı Chuck Peruto, müvekkilinin kaçırıp tecavüz etmeyi planladığı kadınlarla ne yapmayı planladığını "Onun amacı, mükemmel bir ırk yetiştirmek için onları bodrumunda hamile bırakmaktı Yarı Siyah, yarı Beyaz olacaklardı. Dünyanın dış etkileri olmayacaktı." şeklinde açıkladı.

Kurbanlardan Lindsey ve Dudley, Heidnik'in bodrumda uyguladığı işkence sonucu hayatını kaybetti. Yayında, dört ay boyunca esaret altında kalan Rivera'nın sonunda kaçmayı başardığı ve kalan üç kadının kurtarıldığı ve Heidnik'in tutuklandığı bildirildi. 

Habere Tepki Ver

2

0

4

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading