Yandex Metrica

Sitede Ara

3 Avrupa ülkesinin teröre reklam desteği deşifre edildi

3 Avrupa ülkesinin teröre reklam desteği deşifre edildi

Güvenlik güçlerinin yaptığı detaylı çalışma sonrası İsviçre, Fransa ve Norveç merkezli 11 şirketin, PKK'yı destekleyen Belçika merkezli 2 televizyon kanalına reklam verdiği tespit edildi.

Dünya

23.01.2024, 22:15

Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine yönelik operasyonları devam ederken 3 Avrupa ülkesinin reklam desteği deşifre edildi.

3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam çok yakında 3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam... Haberi Görüntüle

3 AVRUPA ÜLKESİNDEN TERÖRE DESTEK

PKK/KCK'nın finansal kaynaklarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 3 Avrupa ülkesinden terör örgütüne sağlanan desteği tespit edildi.

Belçika'da PKK skandalı...  İsviçre, Fransa ve Norveç merkezli 11 şirket de içinde!

O sadece bir pisuvar değil! Çin'deki bu icat hayal gücünü zorluyor O sadece bir pisuvar değil! Çin'deki bu icat hayal gücünü... Haberi Görüntüle

TOPLAM 11 ŞİRKET REKLAM VERMİŞ

Yapılan çalışmalar kapsamında İsviçre merkezli 8, Fransa merkezli 2 ve Norveç merkezli 1 olmak üzere toplam 11 şirket belirlendi. Bu şirketlerin PKK/KCK güdümünde yayın yapan Belçika merkezli 'Medya Haber TV' ile 'Sterk TV'ye reklam verdiği belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading