Yandex Metrica

Sitede Ara

Dışişleri Bakanı Fidan Togg'un direksiyonunda: İlk yerli otomobil ADF 2024'te sergileniyor

Dışişleri Bakanı Fidan Togg'un direksiyonunda: İlk yerli otomobil ADF 2024'te sergileniyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu'nda yerli ve milli araç Togg da sergileniyor. Standı gezen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Togg'un direksiyonuna geçerek Togg CEO'su Gürcan Karakaş ile bir süre sohbet etti.

Gündem

02.04.2024, 19:36

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde NEST Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki stantları ziyaret etti. Burada yurt içinden ve yurt dışından katılımcılarla fotoğraf çektiren Bakan Fidan yerli ve milli araç Togg'un da direksiyonuna geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye ilişkin ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye ilişkin ilk açıklama Haberi Görüntüle

TOGG'UN DİREKSİYONUNA GEÇTİ

Antalya Diplomasi Forumu'nun düzenledndiği alanda sergilenen Togg'un bugün önemli bir misafiri vardı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Togg CEO'su Gürcan Karakaş'la beraber aracın sergilendiği standa ziyerette bulundu. Direksiyon başına geçen Fidan, daha sonra ekiple fotoğraf çektirdi. 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu'na 147 ülkeden 19 devlet başkanı, 73 bakan ve 57 uluslararası temsilci olmak üzere 4 bin 500'e yakın katılımcı iştirak ediyor.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading