Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere Mart ayında ek zam sinyali! Bayram ikramiyelerinde emekli aylığı kaç TL'ye yükseldi? Bayram ikramiyelerine zam mı geldi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere Mart ayında ek zam sinyali! Bayram ikramiyelerinde emekli aylığı kaç TL'ye yükseldi? Bayram ikramiyelerine zam mı geldi?

Emekli aylıklarında büyük artış yaşanacak. Emekliler PTT'ye koşun, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Kütahya'da konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşma sırasında emeklileri yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Emekli maaşlarını arzu ettiğimiz düzeye nasıl yükselteceğiz? Emekliler için çaba gösteriyoruz. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz''  diyerek emeklilere yeni ve ek bir zam daha yapılacağını vurguladı. Peki en düşük emekli aylığı kaç TL'ye yükseliyor? Bayram ikramiyeleri 13000 TL olarak mı yatırılacak? EYT'lileri kapsıyor mu?

Ekonomi

12.03.2024, 08:15

Milyonlarca emekli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere verilecek bayram ikramiyelerine ilişkin yaptığı açıklamalara kilitlenmişti. Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin lira olacağını duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı: Hedef tek hane! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı: Hedef tek hane! Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE YENİ ZAM NE ZAMAN GELECEK? EMEKLİ MAAŞLARI KAÇ TL OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Kütahya'da konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşma sırasında emeklileri yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Emekli maaşlarını arzu ettiğimiz düzeye nasıl yükselteceğiz? Emekliler için çaba gösteriyoruz. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz''  diyerek emeklilere yeni ve ek bir zam daha yapılacağının sinyallerini verdi. 

Peki en düşük emekli aylığı kaç TL'ye yükseliyor? Bayram ikramiyeleri 13000 TL olarak mı yatırılacak? EYT'lileri kapsıyor mu?

Emekliler arasında kriz! O yıl emekli olanlar üçte bir daha az maaş alacak Emekliler arasında kriz! O yıl emekli olanlar üçte bir daha... Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 3000 TL'YE Mİ YÜKSELDİ?

Milyonlarca emekli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere verilecek bayram ikramiyelerine ilişkin yaptığı açıklamalara kilitlenmişti. Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin lira olacağını açıklamıştı. 

Dolar kuru FED'in faiz indireceğine yönelik beklentilerin ardından düşüş eğilimine başladı. İşte 16 Eylül 2024 güncel döviz kurları... Dolar kuru FED'in faiz indireceğine yönelik beklentilerin ardından düşüş eğilimine... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞLARINA MART AYINDA ZAM MI GELİYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Emekli maaşlarını arzu ettiğimiz düzeye nasıl yükselteceğiz? Emekliler için çaba gösteriyoruz. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading