Yandex Metrica

Bursa'da seçim kavgası can aldı! Akrabasını desteklemeyen kuzenlerine tüfekle ateş açtılar

Bursa'da seçim kavgası can aldı! Akrabasını desteklemeyen kuzenlerine tüfekle ateş açtılar

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği gerekçesiyle amcasının oğulları tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit yaşamını yitirdi. Saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. 

Gündem

09.04.2024, 14:08

Türkiye bugün sandık başında ancak seçimler öncesi Bursa'da kan aktı. Muhtarlık seçiminde akrabasını desteklemeyen kuzenlerine tüfekle ateş açtılar. Dehşet veren olayda 1 ölü 2 yaralı var.

Dehşet veren olay dün akşam saatlerinde Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı kırsal Taşpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede 3 muhtar adayından 2'si akrabası aday olan Yusuf Yiğit, iddiaya göre, akrabası olmayan adayı desteklediği gerekçesiyle yakınları tarafından kendisine karşı husumet beslenmeye başladı.

İBB'nin ihmali iki can daha aldı: Başakşehir'de 'ikinci Edanur vakası'! İBB'nin ihmali iki can daha aldı: Başakşehir'de 'ikinci Edanur vakası'! Haberi Görüntüle

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Eğlenceye giden Yiğit, amcasının oğulları E.Y. ve M.Y. ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışmanın ardından E.Y. ile M.Y., araçlarından aldıkları pompalı tüfekle Yusuf Yiğit'e ateş açtı. Boynundan vurulan Yusuf Yiğit ağır yaralanırken, salonda bulunan ve saçmaların isabet ettiği Simge Ertaş (24) ile 3 yaşındaki G.A.B., hafif yaralandı.

Ezilen halkların AUDI'si! DEM Partili yöneticiler ve çocukları, lüks yaşamlarından ödün vermiyor! Ezilen halkların AUDI'si! DEM Partili yöneticiler ve çocukları, lüks yaşamlarından... Haberi Görüntüle

HAYATA TUTUNAMADI

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Yiğit doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi. Bacaklarından yaralanan Simge Ertaş ile G.A.B. ise Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, kaçan E.Y. ile M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading