Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Salih Uçan ve Ghezzal'ın geleceği belli oldu

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Salih Uçan ve Ghezzal'ın geleceği belli oldu

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun, Rachid Ghezzal ve Salih Uçan'ın akıbeti belli oldu. Alınan karara göre; Beşiktaş 2 futbolcuyla yollarını ayıracak.

Spor

26.04.2024, 20:32

Kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun, Rachid Ghezzal ve Salih Uçan'la ilgili karar verildi.

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, iki isimle yollarını ayırma kararı aldı.

Trabzonspor-Beşiktaş Türkiye kupası finali nerede, hangi ilde oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş maçı Şanlıurfa'da mı oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş Türkiye kupası finali nerede, hangi ilde oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş maçı... Haberi Görüntüle

CENK TOSUN'LA YOLLAR AYRILIYOR

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor. Uzun zamandır takımına gol katkısı veremeyen ve yedek kulübesine hapsolan Cenk Tosun, yeni sezonda Beşiktaş'ta olmayacak.

Söz konusu haberde Süper Lig'e yeni yükselen Arda Turan'ın takımın Eyüpspor'un Cenk Tosun'la ilgilendiği iddia edildi. Milli futbolcunun geleceğiyle ilgili kararını sezon sonunda vereceği belirtildi.

37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... 37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... Haberi Görüntüle

GHEZZAL DA YOLCU

Son haftalarda ilk 11'de forma şansı bulan Rachid Ghezzal da sezonun bitmesiyle birlikte Beşiktaş'a veda edecek. Bilindiği üzere Rachid Ghezzal'ın sözleşmesindeki opsiyon geçtiğimiz haftalarda kaldırılmıştı.

Quaresma geri dönüyor: Hem futbola, hem Beşiktaş'a Quaresma geri dönüyor: Hem futbola, hem Beşiktaş'a Haberi Görüntüle

SALİH UÇAN'LA YOLA DEVAM

Öte yandan yönetim, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal'ın aksine Salih Uçan'ı takımda tutmak istiyor. Yönetim, yıllık 9 milyon TL ile takımın en az kazanan isimlerinden olan Salih Uçan'la yeni kontrat yapmak istiyor. Yönetimin 7 Mayıs'taki kupa maçının ardından Salih'le masaya oturmayı planlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading