Yandex Metrica

Ünlü youtuber Ruhi Çenet'in hesabı çalındı! 9 milyon abonesi bulunan hesabının nasıl çalındığını anlattı!

Türkiye'nin en başarılı Youtuberları arasında olan Ruhi Çenet 9 milyon aboneye sahip hesabının çalındığını duyurdu. Ünlü youtuber sosyal medyada yayınladığı video üzerinden takipçilerini bilgilendirerek yaşadıklarını bir bir anlattı.

Yaşam

25.04.2024, 04:20

Youtube üzerinden içerik üreten ve ilginç bilgiler paylaşarak seyahat videoları yayınlayan ünlü youtuber Ruhi Çenet 9 milyon aboneli youtube hesabının çalındığını duyurdu.

21 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 21 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ YOUTUBER'İN KANALI HACKLENDİ

Farklı dillerde yayınladığı 15 kanalı daha bulunan ünlü youtuberın kendi adı ile kurduğu youtube hesabının çalınmasının ardından isminin 'Ripple' olarak değiştirildiğini duyran Çenet; ''Kanalım Ruhi çenet an itibariyle hacklendi. İsmi ise Ripple dönüştürüldü. Hackerler bu kanalda an itibarıyla insanları kandıran, yatırım tavsiyeleri veren yayınlar yapmaktadır. Bunlara kesinlikle aldanmayın. Çok yakında geri alacağız. İletişime geçtik." dedi.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i küstüren olay yıllar sonra ortaya çıktı! Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i küstüren... Haberi Görüntüle

GÖNDERİLEN LİNKE TIKLADI

Hesabının nasıl çalındığını detaylı bir şekilde anlatan ünlü fenomen; ''Nasıl hacklendiğimizi merak edenlere şöyle açıklayayım; dün kendilerini Shopify isimli marka olarak tanıtan hackerler, bize bir reklam anlaşması önerdi. İçerik ürütecilerini de referans gösterdiler. Biz detayları incelemek için linke tıkladığımızda onlar bilgisayarımıza sızdılar. Tüm bilgilerimiz onlara geçmiş oldu. Sadece Shopify olarak mı tanıtıyorlar kendilerini, hayır... Örneğin Zara isimli tekstil markası gibi tanıttıkları mesajların sayısı ve sıklığı çok fazla. Bu sadece Zara mesajları. Bunun gibi ayda belki yüzler mail alıyoruz ve sadece incelemek için tıkladığımız. Bu sefer ise hacklenmiş olduk.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

3

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading