Yandex Metrica

Sakallarını uzattı bambaşka biri oldu! Ünlü DJ Kerimcan Durmaz değişimiyle sosyal medyada gündem oldu!

Sakallarını uzattı bambaşka biri oldu! Ünlü DJ Kerimcan Durmaz değişimiyle sosyal medyada gündem oldu!

Ünlü sosyal medya fenomeni ve DJ olan Kerimcan Durmaz son zamanlarda sosyal medyada tarzındaki değişiklikle gündemden düşmüyor. Oje süren, makyaj yapan Durmaz, şimdilerde ise sakallarını uzatarak dolgularını eritti. Son paylaşımıyla herkesin dikkatlerini üzerine çeken Kerimcan'a binlerce beğeni yağdı.

Yaşam

02.05.2024, 11:19

Youtube üzerinden çektiği videolarla gündemden düşmeyen ünlü DJ Kerimcan Durmaz, imaj değişikliğine gitti.

Yüzünde birçok farklı estetik operasyon ve botoks bulunan 29 yaşındaki Durmaz'ın sakal bıraktığı fotoğraflar gündem oldu.

Evlilik teklifi almıştı! Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden herkesi şoke edecek açıklama! Evlilik teklifi almıştı! Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım... Haberi Görüntüle

ÖNCE KADINLARA BENZEMEK İÇİN UĞRAŞTI ŞİMDİ ERKEKLERE

Sesini incelterek konuşan, estetik operasyonlar ile kadınlara benzeyen, oje sürerek, makyaj yapan ünlü fenomenin, botokslarını erittiği, sakal bırakıp tırnaklarındaki ojeleri çıkarttığı görüntüsü sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisinden olay yaratan 'dedem' açıklaması! Mehmet Ali Erbil'in sevgilisinden olay yaratan 'dedem' açıklaması! Haberi Görüntüle

TESPİH SALLAYIP SAKAL BIRAKTI

Spor saloanunda vücudunu geliştiren ünlü fenomen Kerimcan Durmaz'ın yeni hali kısa sürede çok konuşulsu.

Geçtiğimiz günlerde youtube üzerinde yayınladığı videolarda da elinde tespihle çektiği videolarda çok konuşulmaya devam ediyor.

Banu Parlak sosyal medyada küplere bindi! 'Dilan Polat davasından vazgeç' diyen takipçilerine esti gürledi! Banu Parlak sosyal medyada küplere bindi! 'Dilan Polat davasından vazgeç'... Haberi Görüntüle

ANNESİYLE VİDEOSU VİRAL OLMUŞTU

Sosyal medya da ise takpçilerinden yeni imajıyla büyük destek alan ünlü fenomen, annesiyle olan videosu çok konuşulmuş, annesi oğlunun sakal uzattığını görünce gözyaşlarına hakim olamayarak ağlaması viral olmuştu.

Ünlü fenomene ise takipçileri,  "Annenin gözyaşlarına değdi, süper olmuş", "Tarzı çok iyi" yorumları yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading