Yandex Metrica

Aysu Keskin ile Ronaldinho sevgili mi? Ronaldinho'nun sevgilisi Survivor Aysu mu?

Aysu Keskin ile Ronaldinho sevgili mi? Ronaldinho'nun sevgilisi Survivor Aysu mu?

Survivor All Star'dan elenen Aysu Keskin'in dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho ile birlikte olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Survivor'dan elendikten sonra Keskin'in Brezilya’ya Ronaldinho'nun yanına gittiği iddia edildi. Peki Aysu Keskin ile Ronaldinho sevgili mi? Ronaldinho'nun sevgilisi Survivor Aysu mu?

Yaşam

03.05.2024, 16:11

Barcelona takımında kazanmadığı kupa kalmayan Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho geçtiğimiz ay Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine Dominik’teki Survivor All Star 2024’e konuk olmuş ve burada gösteri maçı yapmıştı. Survivor'a katılması olay olan Ronaldinho'nun çekimler sırasında eski milli basketbolcu yarışmacı Aysu Keskin ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Aysu Keskin'in elendikten sonra Ronaldinho'nun yanına Brezilya'ya gittiği iddia edildi.

Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş şekli olay oldu Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş... Haberi Görüntüle

SURVİVOR AYSU İLE RONALDİNHO SEVGİLİ Mİ?

Magazin gündemine düşen iddia üzerine taraflardan resmi bir açıklama gelmedi. Survivor All Star 2024’ten elenen Aysu Keskin'in Brezilya'ya gittiği iddia edildi. Ronaldinho çekimler sırasında Aysu'ya şans bandanası hediye etmişti.

Ünlü isimlerden baş sağlığı mesajı yağdı! Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın acı günü! Ünlü isimlerden baş sağlığı mesajı yağdı! Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın... Haberi Görüntüle

 RONALDİNHO'NUN SEVGİLİSİ AYSU MU?

İkili arasında ilk yakınlaşmanın burada başladığı iddia edildi. İddiaya göre Ronaldinho çekimler esnasında Keskin’in cep telefonu numarasını istedi. Keskin, Ronaldinho ile yarışmadan elendikten sonra görüşmeye başladı. Aysu Keskin yarışmadan ayrıldıktan sonra Ronaldinho ile bir karesini paylaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

3

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading