Yandex Metrica

Suriyeli çocuklar defalarca haykırdı: Kanımızla canımızla seninleyiz Erdoğan!

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaşın 10. yılı dolmak üzereyken, Türkiye bu süreçte birçok zulüm ve işkenceye maruz kalan Suriyeli mültecilere verdiği destekle hiçbir ülkenin yapmadığı insani yardımı komşu ülkesine sağlıyor. Kızılay, AFAD ve birçok sivil toplum örgütünün bölgedeki halkın ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduğu Suriye'de, yerel halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi ise oldukça dikkat çekiyor. Bu kapsamda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından Twitter'da yayınlanan görüntülerde, İdlib'de çadır kentlerde yaşayan Suriyeli çocukların ''Kanımızla canımızla seninleyiz Erdoğan'' şeklindeki sloganları bu sevginin büyüklüğü ve kuvvetini ortaya koyuyor. Öte yandan Türkmen, paylaşılan videonun İdlib'te insani yardım yapan bir dostundan geldiğini belirterek, ''Duygulanmamak mümkün değil! Dünyada ikinci bir lider, isim yoktur ki bugün, çocuklar tarafından bu kadar sevilsin. Allah Sn. Cumhurbaşkanımıza güç, kuvvet versin.'' dedi.

Multimedya

23.01.2024, 22:51

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaşın 10. yılı dolmak üzereyken, Türkiye bu süreçte birçok zulüm ve işkenceye maruz kalan Suriyeli mültecilere verdiği destekle hiçbir ülkenin yapmadığı insani yardımı komşu ülkesine sağlıyor.

Kızılay, AFAD ve birçok sivil toplum örgütünün bölgedeki halkın ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduğu Suriye'de, yerel halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi ise oldukça dikkat çekiyor.

Bu kapsamda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından Twitter'da yayınlanan görüntülerde, İdlib'de çadır kentlerde yaşayan Suriyeli çocukların ''Kanımızla canımızla seninleyiz Erdoğan'' şeklindeki sloganları bu sevginin büyüklüğü ve kuvvetini ortaya koyuyor.

Öte yandan Türkmen, paylaşılan videonun İdlib'te insani yardım yapan bir dostundan geldiğini belirterek, ''Duygulanmamak mümkün değil! Dünyada ikinci bir lider, isim yoktur ki bugün, çocuklar tarafından bu kadar sevilsin. Allah Sn. Cumhurbaşkanımıza güç, kuvvet versin.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading