Yandex Metrica

Türkiye - İtalya maçı bu hafta mı, ne zaman? Türkiye - İtalya saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - İtalya maçı bu hafta mı, ne zaman? Türkiye - İtalya  saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri'nde A Grubu'nda mücadele eden Türkiye, deplasmanda İtalya ile karşılaşacak. Maç, Paolo Mozza Stadı'nda gerçekleşecek ve İspanyol hakem Cesar Soto Grado tarafından yönetilecek. Türkiye, Norveç, Letonya, İtalya, San Marino ve İrlanda Cumhuriyeti ile aynı grupta yer alıyor ve puan sıralamasında 5. sırada bulunuyor. Rakibi İtalya ise oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Peki, Türkiye - İtalya maçı bu hafta mı, ne zaman? Türkiye - İtalya  saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

08.04.2024, 10:55

Türkiye U21 Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İtalya ile mücadele edecek. A Grubu'nda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Türkiye, deplasmanda galip gelerek puan sıralamasında yükselmeyi hedefliyor. Milliler, gruptaki son maçlarında Norveç'i 2-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Avrupa'da liglerin ara verdiği dönemde maçları takip etmek isteyenler ise İtalya - Türkiye karşılaşmasının yayıncı kuruluşu ve başlangıç saatinin ne olacağını merak ediyor. Peki, Türkiye - İtalya maçı bu hafta mı, ne zaman? Türkiye - İtalya  saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Haberi Görüntüle

TÜRKİYE - İTALYA MAÇI BU HAFTA MI, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye, deplasmanda İtalya ile karşı karşıya gelecek. Ümit Milliler, son olarak bir hazırlık maçında Gürcistan'ı 2-1 mağlup etmişti.

İtalya - Türkiye maçı 26 Mart Salı günü saat 20:15'te başlayacak. Karşılaşma, A Spor kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Arda Güler Barcelona maçında oynayacak mı? 21 Nisan Arda El Clasico'da forma giyecek mi? Arda Güler Barcelona maçında oynayacak mı? 21 Nisan Arda El... Haberi Görüntüle

İTALYA - TÜRKİYE U21 MAÇININ HAKEMİ KİM?

Karşılaşmayı İspanyol hakem Cesar Soto Grado yönetecek. Grado'nun yardımcılıklarını aynı ülkeden Pau Cebrian Devis ile Carlos Alvarez Fernandez yapacak.

Milliler, grubundaki son maçında Norveç'i 2-1'lik skorla geçmişti. İtalya ile Türkiye arasındaki ilk müsabakayı ise konuk ekip 2-0 kazanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading