Yandex Metrica

Tokyo Paralimpik'te büyük gurur! İlk altın madalya Abdullah Öztürk'ten geldi

Tokyo Paralimpik'te büyük gurur! İlk altın madalya Abdullah Öztürk'ten geldi

Son dakika haberleri... 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları masa tenisi tek erkeklerde Abdullah Öztürk olimpiyat şampiyonu olarak ilk altın madalyayı ülkemize kazandırdı.

Spor

23.01.2024, 17:54

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi masa tenisinde temsil eden Abdullah Öztürk olimpiyat şampiyonu oldu.

Masa tenisi tek erkekler finalinde Güney Koreli Kim Young-Gun'ı 3-1 deviren milli sporcumuz, ilk altın madalyayı kazandırdı. 

Abdullah Öztürk, 2016 Rio Olimpiyatlarında da şampiyon olmuştu. 

Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz devine cevabı belli oldu! İşte bonservis bedeli... Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz devine cevabı belli oldu! İşte bonservis bedeli... Haberi Görüntüle

Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift kameralara böyle yakalandı Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift... Haberi Görüntüle

ABDULLAH ÖZTÜRK: ŞEHİTLERİMİZ İÇİN İSTİKLAL MARŞINI OKUTMAK İSTİYORDUM

Şampiyon sonrası büyük mutluluk yaşayan Abdullah Öztürk, "Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Altın madalyayı alıp aziz şehitlerimiz için İstiklal Marşımızı okutmak istiyordum. Ruhları şad olsun. Ay yıldızlı bayrağımız Tokyo'da dalgalanıyor.Herkesi ekran başına bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Abdullah'ı yalnız bırakmadı ve müsabakayı salonda izledi. Abdullah Öztürk de altın madalya sevincini ilk olarak Bakan Kasapoğlu'na sarılarak yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading