Yandex Metrica

Süper Lig'de gelecek sezonun biten transferleri resmen açıkladı: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş...

Süper Lig'de gelecek sezonun biten transferleri resmen açıkladı: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş...

Şampiyonluk yarışının devam ettiği Süper Lig'de bazı takımlar gelecek sezon için çalışmalarına başladı. 2024- 2025 seoznunun kadro yapılandırmasını şimdiden bitiren ekipler, transferleri resmiyete dökmeye başladı. Peki Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yeni sezon için hangi futbolcularla anlaştı? İşte tüm transfer haberleri...

Spor

18.04.2024, 21:08

Sezonun bitmesine az bir süre kala, Süper Lig ekipleri gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başlarken, bazı futbolcuların transferleri şimdiden resmiyete bavuşmayı bekliyor.

Buna göre futbolseverler tutukları takımların hangi futbolcularla anlaştığını merak etmeye başladı. İşte Transfermarkt'ın haberine göre transfer aşamasında sona gelen o isimler...

Fenerbahçe, Milan'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Rade Krunic'in zorunlu satın alma opsiyonunu kullanacak ve orta saha oyuncusunu yaklaşık 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katacak.

Beşiktaş, rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı ve sözleşmesi haziran ayında sona erecek Al- Musrati ile 2027'ye kadar sürecek yeni bir sözleşme yapacak.

Galatasaray henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa bile Hakim Ziyech'in bonservisini aldığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında Başkanvekili Erden Timur, "Ziyech'i alırken adale kısmındaki sakatlığıyla ilgili bir durum vardı. O bölgeden sakatlık geçirmeden oynaması durumunda sözleşmesi uzayacaktı. Ziyech, bu bölgeden sakatlık geçirmedi." ifadelerini kullanmıştı.

Adana Demirspor'un sezon başında PSG'den kiralık olarak getirdiği  Edouard Michut, gelecek Temmuz ayından itibaren mavi lacivertli takımın bonservisli oyuncusu olacak. 

Başakşehir, Paços Ferreira forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Matchoi Djalo'yu bedelsiz olarak renklerine bağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading