Yandex Metrica

SON DAKİKA | Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı!

SON DAKİKA | Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olup olmayacağıu merak ediliyordu. Fenerbahçe başkanlığı adaylığıyla ilgili açıklama yapan Saran, başkanlık çalışmaları sebebiyle İTO meclis üyeliğinden istifa ettiğini resmen açıkladı.  

Spor

19.03.2024, 04:51

Bir süredir adı Fenerbahçe Başkanlığı'na yakıştırılan ve Ali Koç'un da desteklediği Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran konuya dair açıklama yaptı.

Saran "Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım." diyerek başkanlığa adaylığını resmen duyurmuş oldu.

İTO'nun mart ayı meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Sadettin Saran, İTO'nun bir parçası olmaktan onur duyduğunu vurguluyarak, bu köklü kurumdaki kısa mesaisinde çok kıymetli insanlar tanıdığını dile getirdi.

Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE BAŞKANLIK ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

İTO'nun ülke için önemine değinen Saran, şusözleri söyledi:

"Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading