Yandex Metrica

Sakatlık Falcao'nun da peşini bırakmıyor

Sakatlık Falcao'nun da peşini bırakmıyor

Rayo Vallecano sağlık personeli, Falcao'nun sağ uyluk kasında yırtık olduğunu bildirerek tahmini 3 ila 4 hafta sahalarda olamayacağını duyurdu.

Spor

23.01.2024, 18:16

Galatasaray'da oynadığı süreçte de sürekli sakatlıklar yaşadığı için gerçek performansını sergileyemeyen ve ardından Rayo Vallecano'da oynadığı 7 maçta 5 gol atarak gözleri tekrar üzerine çeken Kolombiyalı 35 yaşındaki Radamel Falcao'nun sakatlık kabusu İspanya'da da devam ediyor.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 13. haftasında Real Madrid, geçtiğimiz gün sahasında Rayo Vallecano'yu 2-1 yendiği maçta, ikinci yarıda oyuna girdikten 7 dakika sonra gol atan ve hemen ardından sakatlanan Falcao hakkında kulüp tarafından yazılı açıklama geldi.

Rayo Vallecano sağlık personeli, Falcao'nun sağ uyluk kasında yırtık yaşadığını bildirerek tahmini 3 ila 4 hafta sahalarda olamayacağını açıkladı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in Avrupa rakipleri kim? İşte kura çekimi sonucu Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in Avrupa rakipleri kim? İşte kura çekimi... Haberi Görüntüle

DÜN OYNANAN MAÇTA YEDEK BAŞLAMIŞTI

Real Madrid'e karşı dün oynana maçta Rayo Vallecano'da yedek başlayan ve 69. dakikada oyuna giren Falcao, takımı 2-0 yenik durumdayken 76. dakikada rakip ağları havalandırarak farkı 1'e indirmişti. Falcao, 80. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Galatasaray'dan ayrılışının ardından geldiği Rayo Vallecano'da oynadığı 7 maçta 5 gol atan Falcao, hafta içerisinde kas ağrıları sorunu yaşamış ve bu nedenle Real Madrid maçında yedek başlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading