Yandex Metrica

PFDK sevkleri ne zaman, hangi tarihte açıklanır? Trabzonspor - Fenerbahçe PFDK kararları ne oldu?

PFDK sevkleri ne zaman, hangi tarihte açıklanır? Trabzonspor - Fenerbahçe PFDK kararları ne oldu?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçına dair alacağı sevk kararları merak ediliyor ve sonuçlarının ne olduğu arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, PFDK sevkleri ne zaman, hangi tarihte açıklanır? Trabzonspor - Fenerbahçe PFDK kararları ne oldu?

Spor

26.03.2024, 15:59

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar sonrasında, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) maça dair alacağı kararlar merak ediliyor. Peki, PFDK sevkleri ne zaman, hangi tarihte açıklanır? Trabzonspor - Fenerbahçe PFDK kararları ne oldu?

İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE PFDK KARARLARI NE OLDU?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları merak ediliyordu ve beklenilen haber az önce geldi. PFDK kararları açıkladı. Fakat, Trendyol Süper Lig'e dair herhangi bir duyuru henüz yapılmadı. 17 Mart Pazar günü oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçına dair PFDK'nın açıklayacağı kararlar merakla beklenirken, PFDK olaylara dair henüz bir açıklama ve açıklanması için bir tarih belirtmedi. 

Ali Koç talimat verdi: Saraçoğlu stadının önüne onun heykeli dikilecek! işte rakipler... Ali Koç talimat verdi: Saraçoğlu stadının önüne onun heykeli dikilecek!... Haberi Görüntüle

NELER OLMUŞTU?

17 Mart Pazar günü oynanan Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe zorlu maça çıkmıştı. Maç esnasında bazı Trabzonspor taraftarları oyun içerisinde su şişeleri atarak oyunu durdurmuştu. 

Fenerbahçe maçı 3-2 kazanmasının ardından saha ortasında galibiyet sevinci yaşarken Trabzonspor taraftarları sahaya inerek oyuncular ile arbede yaşadı. Güvenlik güçleri ise bu olayda zayıf kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading