Yandex Metrica

Lewis Hamilton'dan Ramazan ayında Gazze çağrısı!

Lewis Hamilton'dan Ramazan ayında Gazze çağrısı!

Formula 1'de yaşayan efsaneler arasında sayılan ve yedi kez dünya şampiyonluğu kazanan Büyük Britanyalı yarış pilotu Lewis Hamilton, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Ramazan ayında Gazze'de hala yaşanmaya devam eden insanlık dramına parmak basarak acil ateşkes yapılması konusunda çağrıda bulundu.

Spor

25.03.2024, 05:53

Lewis Hamilton, 36 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekti ve acil ateşkes çağrısında bulundu. Hamilton, Ramazan'ı tehlike ve kalp kırıklığıyla geçiren Gazze'deki tüm insanlara sevgi ve desteğini iletti.

Son dakika: Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belirlendi Son dakika: Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belirlendi Haberi Görüntüle

ATEŞKES ÇAĞRISI

Formula 1 pilotu Hamilton, Ramazan ayında Gazze'deki ailelerin bir arada olabilmesi ve sürekli şiddet tehdidi altında olmaması için kalıcı bir ateşkes çağrısında bulundu. Bölgedeki halkın acil olarak ateşkes ve rehinelerin iadesi talebini dile getirdi.

Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı? Arda Güler hangi takıma transfer olacak? Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı? Arda Güler hangi takıma... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARIN DURUMU

Hamilton, paylaşımında Gazze'deki çocukların yaşadığı akut yetersiz beslenme sorununa da dikkat çekti. Her üç çocuktan birinin bu sorunu yaşadığını ve tedavi edilmezse ölümcül olabileceğini vurguladı.

Büyük Britanyalı pilot, daha önce de Gazze'deki saldırılara tepki göstermişti. Masum insanların hedef alınmasının kabul edilemez olduğunu belirterek bu tür şiddeti kınadı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading