Yandex Metrica

Kim Min-jae'nin korkulu rüyası gerçek oldu

Kim Min-jae'nin korkulu rüyası gerçek oldu

Fenerbahçe'nin eski stoperi Kim Min-jae, geçtiğimiz yaz 50 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olmuştu. Ancak son zamanlarda takımında ilk 11'de yer bulmakta zorlanıyor. İlginç bir şekilde, yaklaşık 3 ay önce Asya Kupası öncesinde yaptığı açıklamada, bu durumu öngörmüş gibi konuşmuştu.

Spor

23.03.2024, 18:15

Güney Koreli stoper, Asya Kupası için hazırlıklar yapılırken, "Turnuva sırasında Bayern'deki yerimi kaybetmek istemiyorum! Eğer benim yokluğumda başka bir oyuncu iyi performans sergilerse, döndüğümde ilk 11'de yer almak için daha fazla çalışmalıyım" şeklinde konuşmuştu.

6 yıl sonra bir ilk! Aziz Yıldırım öfkelendi: Propaganda yapmayın benim adıma konuşmayın 6 yıl sonra bir ilk! Aziz Yıldırım öfkelendi: Propaganda yapmayın... Haberi Görüntüle

YENİ TANDEM TUCHEL'İ TATMİN ETTİ

Bu öngörüden yaklaşık 3 ay sonra, 27 yaşındaki futbolcu gerçekten de beklediği gibi ilk 11'de sürekli yer bulamamış ve bazı maçlarda yedeğe çekilmişti. Bayern Münih'in savunmasında Thomas Tuchel, Eric Dier ve Matthijs de Ligt'e görev verirken, bu ikilinin birlikte sahada olduğu maçlarda takımın galip gelmesi dikkat çekmişti.

Tuchel, Darmstadt maçı öncesinde yaptığı basın toplantısında, Dier ve de Ligt'in performanslarından memnun olduğunu belirterek, "Bu ikili çok iyi anlaşıyor ve sahada etkili bir iletişim kuruyor. Şu anda onları değiştirmek için çok fazla sebep yok" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı? Mercan'ın transferinde kulis bilgisi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı?... Haberi Görüntüle

TUCHEL'DEN KIM MIN-JAE AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz haftalarda Kim Min-jae'nin sınırlı süre alması hakkında konuşan Tuchel, "Min-jae için zor bir durum, çünkü o gerçekten yetenekli bir oyuncu. Ancak bazen böyle durumlar yaşanabiliyor" demişti.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

KIM MIN-JAE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Kim Min-jae ise yedek kalması hakkında t-online'a yaptığı açıklamada, "Bu durum benim için yeni bir deneyim, ancak bundan öğreneceğim şeyler olduğunu düşünüyorum. Oynamamam, yeteneklerimi kaybettiğim anlamına gelmiyor. Her zaman sahada kendime güvenirim. Bayern'de birçok kaliteli oyuncu olduğu için bazen yedek kalmam normal" şeklinde konuştu.

Eski takımlarında tartışmasız bir şekilde ilk 11'de forma giymeye alışkın olan Min-jae, "Bayern'de yedek kalmak nasıl bir duygu" sorusuna ise "Çok mutsuz değilim ve antrenmanlara odaklanıyorum" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading