Yandex Metrica

Kasımpaşa'dan sportif dayanışma örneği: Fenerbahçe ve Trabzonspor'la beraberiz

Kasımpaşa'dan sportif dayanışma örneği: Fenerbahçe ve Trabzonspor'la beraberiz

Kasımpaşa, Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünün sonrasında Papara Park Stadı'nda cereyan eden olaylarla ilgili açıklamada bulundu.

Spor

19.03.2024, 10:45

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor - Fenerbahçe derbi karşılaşmasında taraftarın sahaya girmesi ülke gündemine oturdu.

Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan stadyumu Türkiye'de Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan... Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Trendyol Süper Lig'deki İstanbul kulübü Kasımpaşa'dan, Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde  gelişen olaylara yönelik beraberlik mesajı geldi.

Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray... Haberi Görüntüle

BİRLİK MESAJI

Kasımpaşa'nın açıklaması şu şekilde:

"Dün gece iki güzide kulübümüz Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maçtaki olaylar bizleri derinden üzmüştür.

Bu iki kulübümüzün yöneticilerinin iyi niyetli çaba ve gayretleri ile daha da büyümeden sonlandırılan bu olayların sorumlularının tespit edilmesi Türk Futbol camiasının en büyük dileğidir.

Kasımpaşa Spor Kulübü olarak gerek Fenerbahçe’ye ve gerekse Trabzonspor’a en içten geçmiş olsun dileklerimizi iletir bu müessif olayda kendileri ile beraber olduğumuzu belirtiriz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading