Yandex Metrica

Jorge Jesus transfer ateşini yaktı! Takviye istediği bölgeleri açıkladı...

Jorge Jesus transfer ateşini yaktı! Takviye istediği bölgeleri açıkladı...

Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Spor

23.01.2024, 22:17

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u yenerek çeyrek finale yükseldiği maçın ardından Jorge Jesus açıklamalarda bulundu:

"Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefimiz finale çıkmak. Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı. Ben Türkiye'ye geldiğimden beri Fenerbahçe maçları, Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Rakibimize saygı duyuyorum ama o stadyumda maç oynanmamalı. Bu tarz maçlar canlı yayınlanıyor Avrupa'da, orada maç oynanmamalı."

Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu: 3 yıllık imza attı Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu: 3 yıllık imza attı Haberi Görüntüle

KAFAMDA 2 TRANSFER VAR

Transfer çalışmaları hakkında Jorge Jesus: "Takıma 1 oyuncu daha katmak istiyoruz. Bu mümkün olacak mı bilmiyorum. Takımımızda 1 tane sol bek var. Pazara bakınca o bölgeye alınabilecek çok adam yok. Transfer açıldığında kafamda 2 transfer vardı. Olabilecek mi göreceğiz." şeklinde konuştu.

En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi Haberi Görüntüle

ÜMRANİYESPOR'DAN JORGE JESUS GÖNDERMESİ!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Jesus, ligde bu hafta sonu oynayacakları Ümraniyespor karşılaşmasına da değindi ve, "Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı. Ben Türkiye'ye geldiğimden beri Fenerbahçe maçları, Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Rakibimize saygı duyuyorum ama o stadyumda maç oynanmamalı. Bu tarz maçlar canlı yayınlanıyor Avrupa'da, orada maç oynanmamalı." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u eleyen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'tan Ümraniyespor çıkışı geldi. Bunun üzerine Ümraniye'den Portekizli hocaya cevap gecikmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading