Yandex Metrica

Guillermo Ochoa'dan flaş karar: Sezon bitiminde ayrılacak

Guillermo Ochoa'dan flaş karar: Sezon bitiminde ayrılacak

38 yaşındaki deneyimli kaleci Guillermo Ochoa, İtalyan ekibi Salernitana'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için farklı bir maceraya adım atacak olan Ochoa'nın geleceği merak konusu.

Spor

27.03.2024, 20:30

Deneyimli kaleci Guillermo Ochoa, Salernitana ile olan sözleşmesini sonlandırmaya karar verdi. Ochoa'nın yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği ve kariyerine hangi macerayı ekleyeceği merak konusu.

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

OCHOA'NIN YENİ SERÜVENİ

Guillermo Ochoa'nın ayrılığına dair iddialar arasında Meksika kaynaklı haberler dikkat çekiyor. 38 yaşındaki kalecinin önceliği Avrupa olsa da, San Diego FC ile anlaşma ihtimaller arasında. Ochoa'nın gelecek sezon MLS'te boy göstereceği konuşuluyor.

Son dakika... Bir altın madalya da Busenaz Sürmeneli'den Son dakika... Bir altın madalya da Busenaz Sürmeneli'den Haberi Görüntüle

GELECEĞİ BELİRSİZ

Kariyerine yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Guillermo Ochoa'nın geleceği belirsizliğini koruyor. 5 Dünya Kupası deneyimine sahip olan Ochoa'nın 2026'da da yer almak istediği vurgulanırken, MLS'in heyecan verici bir seçenek olabileceği iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading