Yandex Metrica

Galatasaray'a büyük şok! David Beckham, Mauro Icardi için devrede

Galatasaray'a büyük şok! David Beckham, Mauro Icardi için devrede

Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi için David Beckham'ın Inter Miami'den resmi bir teklif yaptığı ortaya çıktı.

Spor

20.04.2024, 12:10

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Dünya futbolunun efsane ismi ve şimdilerde Inter Miami'nin sahibi olan David Beckham'ın, Arjantinli oyuncu için devreye girdiği öğrenildi. Bu transfer hamlesi, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse ne olur? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse... Haberi Görüntüle

YENİ SEZON PLANLAMALARI BAŞLIYOR

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı kırmızılılar, lige verilen arada yeni sezonun planlarını yapmaya başladı. Bu kapsamda takımdan ayrılacak ve katılacak oyuncularla ilgili çalışmalar hız kazandı.

Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o isimler Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN TRANSFER DEDİKODULARI

A Spor yorumcusu Savaş Çorlu, Galatasaray'ın yeni sezon planlamalarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Çorlu'ya göre, Galatasaray'da bu yaz transfer döneminden daha büyük bir hareketlilik yaşanacak. Çünkü birçok oyuncuya Avrupa'dan ciddi teklifler gelirken, yeni sezon için takıma dönecek oyuncular da bulunuyor.

İşte Savaş Çorlu'nun o sözleri:

  • "Galatasaray'da en az bu yaz transfer dönemi kadar yeni sezonda da büyük bir hareketlilik bekliyorum. Sözleşme uzatılacak çok oyuncu olsa da bu futbolcular içinde gidenler de olacak"
  • "Çünkü Galatasaray'ın birçok oyuncusuna Avrupa'dan önemli takımların teklifleri var. Ayrıca Zaha, Ndombele ve Tete gibi isimler yeni sezonda büyük ihtimalle takımda olmayacak"
  • "Bunun yanı sıra Galatasaray'da Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo ve Yusuf Demir'in takıma geri döneceğini söyleyebiliriz"
  • "Icardi'ye çok cazip teklifler gelebilir. Amerika'dan iddialar geliyor. MLS Ligi'nde David Beckham'ın takımı Inter Miami'nin Icardi'ye ciddi bir teklif yaptığını biliyorum"
Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Haberi Görüntüle

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

ICARDI'NİN PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla 38 maça çıkan Icardi, 23 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca 11 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı. Güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan Icardi'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026'da sona erecek.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading