Yandex Metrica

Fenerbahçe ligden çekilme kararı almıştı! 6 futbolcudan şok tepki: Ligden çekilme olursa...

Fenerbahçe ligden çekilme kararı almıştı! 6 futbolcudan şok tepki: Ligden çekilme olursa...

Süper Lig 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor maçında gerçekleşen saha olayları sonrasında son dakika gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mücadele sonunda çıkan olayların ardından Fenerbahçe yönetimi, olağanüstü genel kurul toplantı kararı alarak, ligden çekilmeyi oylamaya sunmayı planlıyor. Buna göre Fenerbahçeli 6 futbolcudan oylama öncesi şok tepki geldi. İşte detaylar... 

Spor

07.04.2024, 00:20

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe camiası 'Süper Lig'den çekilip bir alt ligde oynamayı tartışırken yabancı 6 isimden şoke eden bir hamle geldiği iddia edildi.

Sarı lacivertli ekip, 2 Nisan Salı günü gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul Kongresi'nde küme düşme kararını kongre üyelerinin oylamasına sunacak.

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Haberi Görüntüle

LİGDEN ÇEKİLME KONUSUNDA BRİFİNG VERİLECEK

Sarı lacivertli yönetim, milli maçlar tamamlandıktan ve oyuncular döndükten sonra geniş çaplı bir toplantı yapacağı ve futbolcularına 'ligden çekilme' konusunda bir brifing verileceği bilgi geldi.

Kongre toplantısından bir al lige düşme kararı alınması durumunda şu an için 50 milyon Euro'nun üzerinde olan futbolcuların maaş bütçesinin devam ettirilme ihtimali bulunmamakta.

Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Haberi Görüntüle

6 FUTBOLCUDAN ŞOKE EDEN KARAR!

Fenerbahçe'nin bazı yıldız oyuncuları kongrenin gerçekleşmesine kısa bir süre kala flaş bir karar aldı. Yeni Asır'ın haberine göre; Ali Koç'un açıklamasından sonra 6 yabancı oyuncunun menajeri kulüp ile iletişime geçti.

Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi? Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke... Haberi Görüntüle

LİGDEN ÇEKİLME OLURSA AYRILACAKLAR!

İddialara göre, Livakovic, Djiku, Oosterwolde, Osayi-Samuel, Fred ve Szymanski'nin menajerleri kulüple temas kurdu ve bilgi talep etti.

Menajerlerin Fenerbahçe'nin bir alt lig düşmesi durumunda oyuncularının ayrılma kararı alacağını kulübe ilettiği ileri sürüldü.

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı dönüyor? Hasan Arat teknik direktörünü seçti! Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı dönüyor? Hasan Arat teknik direktörünü seçti! Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR- FENERBAHÇE MAÇINDA NE OLMUŞTU?

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2'lık skorla yendi. Karışılaşmanın bitiş düdüğü sonrasında Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, galibiyet kutlamak için orta saha alınan gelimişti. Bu sırada çok sayıda taraftar sahaya indi. Orta saha bir anda karışırken, arbede yaşandı. Çok sayıda güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle, Fenerbahçe takımı güçlükle tünele girerek yeşil zeminden ayrıldı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

1

1

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading