Yandex Metrica

Avrupa devi Victor Nelsson için İstanbul'da! Galatasaray rekor satışa sıcak bakıyor

Avrupa devi Victor Nelsson için İstanbul'da! Galatasaray rekor satışa sıcak bakıyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Viktor Nelsson için İtalyan devi Milan sıraya girdi. İstanbul'a gözlemci gönderen Serie A ekibi, pazar günü oynanacak Sivasspor maçını yakından takip edecek.

Spor

23.01.2024, 19:12

Galatasaray'ın sezon başı Danimarka'nın Kopenhag takımından 7 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Viktor Nelsson devlerin radarına girdi.

Bu sezon partneri Marcao ile birlikte gösterdiği performansla adından söz ettiren 23 yaşındaki stoperin İtalya'ya transfer olabileceği iddia edildi.

Milli takım kadrosunda da bulunan Nelsson için İstanbul'a temsilci gönderen Milan, genç yıldızı renklerine bağlamak istiyor.

İspanya'da da talipleri olan Nelsson'un Serie A'ya gitmeye sıcak baktığı belirtildi ve Galatasaray'ın bu transferden en az 16 milyon Euro gelir beklediği konuşuluyor.

Simon Kjaer'in de Milan'da olmasından dolayı adaptasyın sürecinde sıkıntı çekmeyeceğini düşünen Nelsson'un tatmin edici bir teklifin gelmesi durumunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ekonomik sıkıntılardan dolayı değerini bulan oyuncuları satma kararı alan Galatasaray'ın bu sezon Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Nelsson'dan birini satarak borçlarının azaltmayı hedefliyor.

Şu ana kadar tüm kulvarlarda 41 resmi maça çıkan Nelsson, 1 gol kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading