Yandex Metrica

Altay Bayındır'a kötü haber: Manchester United bir kaleci daha alıyor

Altay Bayındır'a kötü haber: Manchester United bir kaleci daha alıyor

Manchester United'da beklediği forma şansını bulamayan milli futbolcu Altay Bayındır'a bir kötü haber daha geldi. Manchester United, sezon sonu bir kaleci transferi yapmayı daha planlıyor.

Spor

24.03.2024, 14:32

5 milyon avroya Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, yeteri kadar forma şansı bulamamaktan şikayetçi.

Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Haberi Görüntüle

HEATON SEZON SONU GÖNDERİLİYOR

Takımın birinci kalecisi konumunda bulunan Andre Onana'nın formsuz olduğu dönemde dahi kaleye geçemeyen Altay'a bir kötü haber daha geldi. Kırmızı Şeytanlar, sezon sonu yeni bir kaleci daha almayı hedefliyor. Takımda üçüncü kaleci olan Tom Heaton'ı sezon sonu gönderecek olan Manchester United, Columbus Crew forması giyen Patrick Schulte'yi renklerine bağlamak istiyor. 

Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Haberi Görüntüle

ARSENAL DE PEŞİNDE

Daily Mail'de yer alan habere göre 23 yaşındakiş kaleciyle Arsenal de ilgileniyor. Columbus Crew ile 2024 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan ABD'li kalecinin +1 yıl da opsiyonu var. Schulte, bu sezon 5 maça çıktı 3 gol yedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading