Yandex Metrica

Acun Ilıcalı Süper Lig'in yıldızını Hull City'e transfer etti! Görüşmeler tamamlandı

Acun Ilıcalı Süper Lig'in yıldızını Hull City'e transfer etti! Görüşmeler tamamlandı

Son dakika haberleri... İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, Süper Lig'in golcüsünü transfer ediyor. Teklifini yapan Acun, yıldız oyuncuyu götürmenin planlarını yapıyor.

Spor

23.01.2024, 18:41

Geçtiğimiz günlerde Hull City'i satın aldığını duyuran Acun Ilıcalı, transfer çalışmalarına başladı.

Championship Ligi'nde mücadelede eden takımını Premier Lig'e çıkarmak isteyen Acun, Süper Lig'de Fatih Karagümrük forması giyen Aleksandar Pesic ile prensipte anlaştı.

Sırp forvet için 1,5 milyon Euro öneren Hull City, 29 yaşındaki golcüyü gelecek hafta İngiltere'ye götürmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren Pesic, 21 maçta 12 gola tıp, 2 asist yaptı.

Gol krallığında ilk sırada yer alan yıldız oyuncunun da İngilltere'ye gitmeyi kabul ettiği öğrenildi.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

ACUN TRANSFERLERE DEVAM EDECEK

Türk liglerinden birçok oyuncuyu kendi takımına götürmek isteyen Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Allahyar için de görüşmelerini sürdürecek.

Fenerbahçe ile olan yakın ilişkilerini transfer sürecinden değerlendirmek isteyen Acun, kendi takımını Düzce'deki Topuk Yaylası'na getireceği ve burada bir kamp gerçekleştireceği konuşuluyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading