Yandex Metrica

Sarhoş sürücü grubun arasına daldı! 12 kişiyi biçti

Meksika'nın başkenti Mexico City'de alkollü sürücü dehşeti yaşandı. Guadalupe Bazilikasını ziyaret etmek için yola çıkan bisikletli ve yayalardan oluşan bir gruba sarhoş sürücü aracıyla çarptı. Korkunç kazanın ardından 12 kişi yaralanırken, yetkililerin aktardığı bilgiye göre, 4 yaralıda kafa travması, 5'inde vücudunda kırıklar tespit edildi. Olay sonrası alkollü sürücü gözaltına alınırken,  Mexico City Valisi Claudia Sheinbaum, olayın sorumlularına en üst düzeyde ceza verilmesi için gerekenin yapılacağını açıkladı.

Multimedya

23.01.2024, 22:51

Meksika'nın başkenti Mexico City'de alkollü sürücü dehşeti yaşandı. Guadalupe Bazilikasını ziyaret etmek için yola çıkan bisikletli ve yayalardan oluşan bir gruba sarhoş sürücü aracıyla çarptı. Korkunç kazanın ardından 12 kişi yaralanırken, yetkililerin aktardığı bilgiye göre, 4 yaralıda kafa travması, 5'inde vücudunda kırıklar tespit edildi.

Olay sonrası alkollü sürücü gözaltına alınırken,  Mexico City Valisi Claudia Sheinbaum, olayın sorumlularına en üst düzeyde ceza verilmesi için gerekenin yapılacağını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading