Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Inter, Atletico'yu yendi, PSV ile Dortmund berabere kaldı

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Inter,  Atletico'yu yendi, PSV ile Dortmund berabere kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bu gece 2 maç oynandı. Inter, Atletico Madrid'i 1-0 mağlup ederken PSV ile Borussia Dortmund 1-1 berabere kaldı.

Spor

27.04.2024, 20:18

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa'nın devleri çeyrek finale kalma mücadelesinde kıyasıya kozlarını paylaşıyor. Bu gece oyanan iki maçta 3 gol atıldı. Karşılaşmaların rövanşı 13 Mart'ta oynanacak.

Inter, kendi sahasında Atletico Madrid'i ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıdaki denge 79. dakikaya kadar devam etti. Bu dakikada Marko Arnautovic attığı golle Inter'i 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Inter, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Bugün hangi maçlar var 5 Mayıs? Bugün oynanacak maçlar neler? Bugün hangi maçlar var 5 Mayıs? Bugün oynanacak maçlar neler? Haberi Görüntüle

PSV-DORTMUND

Bir diğer mücadelede ise PSV Eindhoven, sahasında Almanya'nın Borussia Dortmund takımını ağırladı. Maçın ilk yarısı 24. dakikada Donyell Malen'in attığı golle Borussia Dortmund'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Ev sahibi PSV, bu gole 56. dakikada penaltıdan Luuk de Jong ile karşılık verdi ve maç 1-1 sona erdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading