Yandex Metrica

Rus ve Ukraynalı askerin kanlı düellosu kamerada!

Ukrayna topraklarında Rusların yer yer ilerleme sağlayıp yer yer geri çekildiği savaş hız kesmeden devam ediyor. Son olarak medyaya servis edilen bir drone görüntüsünde bir Ukrayna askeri ile Rus askerinin yüz yüze karşılaştığı görüldü.  Söz konusu görüntülerde Donbas'taki bir mevzide karşı karşıya gelen Rus ile Ukrayna askerinin birbirleriyle yaptıkları düellodan Rus askerinin galip çıktığı görülüyor. Birbirleri ile mevzi köşesinde karşılaşan iki asker bir anda silahlarını ateşlese de Ukrayna askeri Rus askerinin kurşunlarının hedefi oluyor. Diğer yandan yaşanan kısa süreli çatışmada 2 Ukrayna askerinin öldürüldüğü ve 3 askerin de esir alındığı bildirildi.

Multimedya

23.01.2024, 23:04

Ukrayna topraklarında Rusların yer yer ilerleme sağlayıp yer yer geri çekildiği savaş hız kesmeden devam ediyor. Son olarak medyaya servis edilen bir drone görüntüsünde bir Ukrayna askeri ile Rus askerinin yüz yüze karşılaştığı görüldü. 

Söz konusu görüntülerde Donbas'taki bir mevzide karşı karşıya gelen Rus ile Ukrayna askerinin birbirleriyle yaptıkları düellodan Rus askerinin galip çıktığı görülüyor.

Birbirleri ile mevzi köşesinde karşılaşan iki asker bir anda silahlarını ateşlese de Ukrayna askeri Rus askerinin kurşunlarının hedefi oluyor. Diğer yandan yaşanan kısa süreli çatışmada 2 Ukrayna askerinin öldürüldüğü ve 3 askerin de esir alındığı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading