Yandex Metrica

PKK'nın 6'lı masaya desteğinin ilanı! Elebaşları böyle çağrı yaptı

Terör örgütü PKK elebaşlarının 6'lı masaya olan destek çağrısı gün geçtikçe yeni bir boyut kazanıyor. Son olarak terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin seçimlerde aday çıkartmama kararı bir nevi Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerinin de ilanı oldu. Bebek katili PKK'nın sözde elebaşlarının Altılı Masa'ya aleni desteğine ise kamuoyunda tepkiler büyük. Söz konusu açıklamalara ilişkin AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Çelebi, Twitter hesabından yayınladığı videoda, ''İzle vatansever kardeşim…PKK/PYD'ye umudunu kimlere bağlamış! 6+1’li koalisyondan adi teröristler desteğinize lanet olsun, sizi yok edeceğiz diyen var mı? Böyle mi iktidara gelecekler. Yazık!'' ifadelerine yer verdi.

Multimedya

23.01.2024, 23:06

Terör örgütü PKK elebaşlarının 6'lı masaya olan destek çağrısı gün geçtikçe yeni bir boyut kazanıyor. Son olarak terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin seçimlerde aday çıkartmama kararı bir nevi Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerinin de ilanı oldu.

Bebek katili PKK'nın sözde elebaşlarının Altılı Masa'ya aleni desteğine ise kamuoyunda tepkiler büyük. Söz konusu açıklamalara ilişkin AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Çelebi, Twitter hesabından yayınladığı videoda, ''İzle vatansever kardeşim…PKK/PYD'ye umudunu kimlere bağlamış! 6+1’li koalisyondan adi teröristler desteğinize lanet olsun, sizi yok edeceğiz diyen var mı? Böyle mi iktidara gelecekler. Yazık!'' ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading