Yandex Metrica

Mimar Sinan'ın vasiyeti hayata geçirildi! İstanbul Valisi Yerlikaya vatandaşlara aşure dağıttı

Mimar Sinan'ın vasiyetini yerine getirmek üzere Gürsoy Vakfı'nca gerçekleştirilen etkinlikte, Süleymaniye Camisi önünde vatandaşlara aşure ikram edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, tezgahın başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı. İşte Mimar Sinan'ın o vasiyeti: "Her Muharrem'in 10'unda cami görevlileri benimle ilgili hatim okusunlar, bu hatimlerin duasını türbemin başında yapsınlar. Ayrıca gelirinden belli bir akçe ayrılıp fakir fukaraya yemek ve aşure dağıtılsın." 

Multimedya

23.01.2024, 22:59

Mimar Sinan'ın vasiyetini yerine getirmek üzere Gürsoy Vakfı'nca gerçekleştirilen etkinlikte, Süleymaniye Camisi önünde vatandaşlara aşure ikram edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, tezgahın başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı.

İşte Mimar Sinan'ın o vasiyeti: "Her Muharrem'in 10'unda cami görevlileri benimle ilgili hatim okusunlar, bu hatimlerin duasını türbemin başında yapsınlar. Ayrıca gelirinden belli bir akçe ayrılıp fakir fukaraya yemek ve aşure dağıtılsın." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading