Yandex Metrica

Sitede Ara

Ekrem İmamoğlu mal varlığında sakladığı 3 villayı canlı yayında itiraf etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı televizyon programında canlı yayında soruları yanıtladı. Mal varlığında 3 villayı gizlediği iddiasına ilişkin konuşan İmamoğlu, ''Bir şirketin, bir tüzel kişiliğin orada kendi ticari faaliyetlerini, bilançolarını göstermek diye bir şey ne hukukta var ne kanunda var ama gizlimiz, saklımız yok. Oradaki mülkümüz vesairemiz de İmamoğlu İnşaat'ın üzerinedir. Firmamız bazen alım yapar, bazen satış yapar'' ifadelerini kullandı.

Multimedya

27.03.2024, 08:49

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise mal varlığını Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önce açıkladı. Fakat, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Emirgan'da 3 villasının bulunduğu iddia edildi. Hatta bu villaların toplam değerinin 50 milyon dolar olduğu iddia edildi. Yaklaşık 1,5 milyar Türk lirası. Ekrem İmamoğlu'nun bunu paravan şirketler kullanarak gizlediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 

Ekrem İmamoğlu dün akşam Sözcü TV'de "Özel Röportaj" programında deneyimli gazeteci Uğur Dündar'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken söz konusu iddiaya da değindi.

 

 Mal varlığında 3 villayı gizlediği iddiasına ilişkin konuşan İmamoğlu, ''Bir şirketin, bir tüzel kişiliğin orada kendi ticari faaliyetlerini, bilançolarını göstermek diye bir şey ne hukukta var ne kanunda var ama gizlimiz, saklımız yok. Oradaki mülkümüz vesairemiz de İmamoğlu İnşaat'ın üzerinedir. Firmamız bazen alım yapar, bazen satış yapar'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Berkay Yüce

TRHaber.com - Multimedya


Loading