Yandex Metrica

Kim Milyoner Olmak İster'de Avrupa'nın kirli tarihini ortaya çıkaran soru!

ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'de Avrupa'nın çocuklara yıllarca uyguladığı zulmü adeta gözler önüne seren bir soruya yer verildi. Yarışmacıya sorulan "1980'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrimeşru doğmuş, ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?" sorusunun doğru cevabı yarışmacıyı şaşırttı. Sorunun şıkları arasında, “Danimarka”, “Norveç”, “İsviçre” ve “Belçika” yer alırken, yarışmacı, özellikle İsviçre için övgülerle bahsetti. Soruyu cevaplamadan önce çekilen yarışmacı doğru yanıtın “İsviçre” olduğunu öğrenince büyük şaşkınlığa uğradı.

Multimedya

23.01.2024, 22:53

ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'de Avrupa'nın çocuklara yıllarca uyguladığı zulmü adeta gözler önüne seren bir soruya yer verildi. Yarışmacıya sorulan "1980'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrimeşru doğmuş, ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?" sorusunun doğru cevabı yarışmacıyı şaşırttı.

Sorunun şıkları arasında, “Danimarka”, “Norveç”, “İsviçre” ve “Belçika” yer alırken, yarışmacı, özellikle İsviçre için övgülerle bahsetti.

Soruyu cevaplamadan önce çekilen yarışmacı doğru yanıtın “İsviçre” olduğunu öğrenince büyük şaşkınlığa uğradı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading