Yandex Metrica

İş makinesi yanlışlıkla yan binanın duvarını kırdı! Ev sahibi şok oldu

İzmir'in Konak ilçesinde evinde oturduğu sırada bir anda yatak odasının duvarının yıkıldığını gören Türkan Nur Akgün büyük bir şok yaşadı. Olay, inşaat çalışması sırasında temel kazan iş makinesinin yanlış hareketi sonucu yaşandı. Yan binadaki dairenin duvarına isabet eden makine, Akgün'ün sahibi olduğu evin yatak odasının duvarını kırdı. O anları anlatan ev sahibi "Bir aydır süren bir temel kazma çalışması vardı. Her zamankinden daha şiddetli ses ve titreşim oldu. Sonrasında büyük bir gürültü koptu. Odama geldiğimde duvarın tamamen yatağımın üzerine çökmüş olduğunu gördüm. Ben evden çalışıyorum ve olay sırasında da evdeydim. Yatak odasısın duvarı yıkıldı. Allah'tan o sırada burada kimse yoktu." sözlerine yer verdi. Yaşanan kazanın ardından inşaat firması ekipleri, yıkılan duvarın örülmesi için çalışma başlattı.

Multimedya

23.01.2024, 23:04

İzmir'in Konak ilçesinde evinde oturduğu sırada bir anda yatak odasının duvarının yıkıldığını gören Türkan Nur Akgün büyük bir şok yaşadı.

Olay, inşaat çalışması sırasında temel kazan iş makinesinin yanlış hareketi sonucu yaşandı. Yan binadaki dairenin duvarına isabet eden makine, Akgün'ün sahibi olduğu evin yatak odasının duvarını kırdı. O anları anlatan ev sahibi "Bir aydır süren bir temel kazma çalışması vardı. Her zamankinden daha şiddetli ses ve titreşim oldu. Sonrasında büyük bir gürültü koptu. Odama geldiğimde duvarın tamamen yatağımın üzerine çökmüş olduğunu gördüm. Ben evden çalışıyorum ve olay sırasında da evdeydim. Yatak odasısın duvarı yıkıldı. Allah'tan o sırada burada kimse yoktu." sözlerine yer verdi.

Yaşanan kazanın ardından inşaat firması ekipleri, yıkılan duvarın örülmesi için çalışma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading