Yandex Metrica

Sparta Prag cephesinden flaş açıklama: Üç yeni oyuncu oynayacak

Sparta Prag cephesinden flaş açıklama: Üç yeni oyuncu oynayacak

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde üç oyuncunun cezalı olacağını ve yerlerini üç yeni oyuncunun alacağını açıkladı.

Spor

22.02.2024, 18:53

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray karşısındaki stratejilerini açıkladı. Üç oyuncunun cezalı olacağını belirten Priske, maçta üç yeni oyuncunun görev yapacağını ifade etti.

İspanya'da Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor! Mbappe'den sonra kimse bunu beklemiyordu İspanya'da Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor! Mbappe'den sonra kimse bunu beklemiyordu Haberi Görüntüle

GALATASARAY GÜÇLÜ BİR RAKİP

Priske, Galatasaray'ı güçlü bir rakip olarak nitelendirerek, özellikle bireysel yetenelklerinin maçın kritik anlarında etkili olduğunu vurguladı. Ancak ev sahibi avantajının kendileri için önemli olduğunu belirtti.

TFF'den Montella'ya telefon: Bir araya gelecekler TFF'den Montella'ya telefon: Bir araya gelecekler Haberi Görüntüle

ÜÇ YENİ OYUNCU SAHADA OLACAK

Cezalı oyuncuların yerine üç yeni oyuncunun forma giyeceğini söyleyen Priske, takımn geniş kadrosuna güvendiğini ve değişikliklerin futbolun bir parçası olduğunu ifade etti.

Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ne zaman, hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ne zaman, hangi kanalda? İlk... Haberi Görüntüle

TARAFTAR DESTEĞİ

Priske, maçı taraftarların önünde oynamanın avantaj olduğunu belirterek, taraftarların büyük desteklerine ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Evlerinde başarılı olduklarını ve taraftarlarının desteğiyle daha motive olduklarını söyledi.

Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Haberi Görüntüle

PANAK KENDİ SAHASINDA OYNAMALARINA GÜVENİYOR

Sparta Prag oyuncusu Filip Panak da maç öncesi görüşlerini paylaştı. Galatasaray'ın kaliteli bir takım olduğunu belirten Panak, özellikle hücum hattının tehlikeli olduğunu ifade etti. Ancak evlerinde çok daha başarılı olduklarını ve taraftarlarının desteğinin önemli olduğunu vurguladı.

Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu istiyor Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu... Haberi Görüntüle

MUSLERA'YA ÖVGÜ

Panak, Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'ya övgüler yağdrarak "Muslera gerçekten bir efsane. Yaşına rağmen çok başarılı. Ayakla oynama kalitesi çok yüksek. Hücumların kurulmasında ve Galatasaray'ın oyununu yöneten kişiler arasında yer alıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading