Yandex Metrica

Liverpool'dan yeni teknik direktöre için dev bütçe

Liverpool'dan yeni teknik direktöre için dev bütçe

Liverpool, sezon sonunda Jürgen Klopp'un ayrılacağını açıklamasının ardından yeni gelecek teknik direktöre transfer için 200 milyon euro bütçe ayırdı. Özellikle stoper ve 6 numara transferine ağırlık verilecek.

Spor

22.02.2024, 09:07

Liverpool, sezon sonunda Jürgen Klopp ile yollarını ayıracağı duyurusunun ardından gelecek teknik direktöre transfer için büyük bir bütçe ayırdı. İngiliz ekibi, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için 200 milyon euro gibi önemli bir kaynak tahsis etmeyi planlıyr.

Fenerbahçeli yıldız Dusan Tadic'ten emeklilik kararı! Fenerbahçeli yıldız Dusan Tadic'ten emeklilik kararı! Haberi Görüntüle

DEV BÜTÇE KARARI

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Liverpool yönetimi Jürgen Klopp sonrası göreve gelecek teknik direktöre oldukça cömert bir bütçe sunacak. Bu bütçe, kulübün transfer faaliyetlerini büyük ölçüde etkileyecek ve takımın güçlenmesine önemli katkılar sağlayacak.

CHP'den TFF seçimleriyle ilgili çirkin paylaşım! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar CHP'den TFF seçimleriyle ilgili çirkin paylaşım! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar Haberi Görüntüle

TRANSFER ÖNCELİKLERİ BELLİ OLDU

Liverpool'un transfr önceliklerinin de belirlendiği kaydedildi. Kulübün özellikle stoper ve 6 numara mevkilerine yoğunlaşacağı ifade edildi. Bu mevkilere yapılacak güçlü transferlerin, takımın denge ve performansı açısından kritik önem taşıdığı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading