Yandex Metrica

Youtube programında İsrail sitelerine sızdılar! Türk hacker Devran Karaçay'dan Siyonistlere sürpriz!

Youtube programında İsrail sitelerine sızdılar! Türk hacker Devran Karaçay'dan Siyonistlere sürpriz!

Yeraltı Youtube kanalına konuk olan Türk hacker Devran Karaçay yayınlanan Youtube programında İsrail sitelerini hacladı. İsrailli bir belediyenin web sitesine sızan Karaçay, İsrail'in Gazze soykırımında hayatını kaybeden bir Filistinli çocuğun görselini koydu.

Gündem

28.04.2024, 18:56

Türkiye'nin "beyaz şapkalı" (Siber dünyayı iyi amaçlarla kullanan) hackerı Devran Karaçay konuk olduğu "Yeraltı" Youtube kanalında İsrail sitelerine sızdı. 

Son dakika.... MEB'den deprem bölgesi için yeni karar! Öğretmenleri sevindirecek haber: Geri dönebilecekler Son dakika.... MEB'den deprem bölgesi için yeni karar! Öğretmenleri sevindirecek... Haberi Görüntüle

İSRAİLLİ SİTELERE FİLİSTİN SÜRPRİZİ

Yeraltı Youtube kanalında Muhammed Bahçecik'in konuğu olan Hacker Devran Karaçay, kameralar karşısında İsrailli siteleri hackledi. Aralarında İsrailli belediyelerinde bulunduğu sitelerin içinde dolanan Devren Karaçay, sitenin arayüzüne Filistinli bir çocuğun fotoğrafını yapıştırdı.

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFTAKİ ÇOCUK İSRAİL ZULMÜNDE ÖLDÜ

Yahudi sitelerinin içinde gezinen ve Filistinli bir çocuğun görselini ana ekrana yapıştıran Hacker Devran Karaçay'ın kullandığı fotoğraftaki çocuğun İsrail zulmünde öldüğü aktarıldı.

Belediye başkanlığını kaybetti bürokraside koltuk verildi! CHP'li belediyelerde torpil furyasına bir yenisi daha eklendi! Belediye başkanlığını kaybetti bürokraside koltuk verildi! CHP'li belediyelerde torpil furyasına... Haberi Görüntüle

CHARLIE HEBDO'YU DA HACLEMİŞTİ

Öte yandan Devran Karaçay binlerce kişinin hayatını kaybettiği Türkiye'deki depremleri nefret diliyle karikatürize eden Charlie Hebdo’nun web sitesini de ele geçirmişti.

Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Haberi Görüntüle

"BEN DEVRAN KARAÇAY TÜRK GENCİYİM KORKUM YOK"

harlie Hebdo’nun web sitesinin girişine Osmanlı marşı ekleyen Karaçay, sitenin orta kısmına “Ben Devran Karaçay, bir Türk genciyim hiçbirinizden korkum yok. Siz alay edemezsiniz sadece alay konusu olursunuz” yazılı not bırakmıştı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading