Yandex Metrica

Terör örgütü sempatizanlarına Nevruz bahanesi: Sokaklarda PKK elebaşı Öcalan'ın posterlerini açtılar

Terör örgütü sempatizanlarına Nevruz bahanesi: Sokaklarda PKK elebaşı Öcalan'ın posterlerini açtılar

HDP'liler ve terör örgütü PKK sempatizanları Nevruz'u bahane ederek sokakları resmen provoke etti. Nevruz kutlamalarında terör örgütü elebaşı Öcalan'ın posterini açan HDP'liler, asrın felaketinde yaşanan kayıpları hiçe saydı ve 'vur patlasın çal oynasın' kutlama yaptı.

Gündem

24.03.2024, 20:05

HDP'liler ve PKK sempatizanları 21 Mart'ta bahar bayramı Nevruz'u bir kez daha terör örgütü bayramı gibi lanse etti ve sokakları resmen provoke etti. 

Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın fay hattı var! Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın... Haberi Görüntüle

DEPREMİN YARALARINA RAĞMEN 'VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN' KUTLAMA

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan acıları hiçe sayan HDP'lielr, 'vur patlasın çal oynasın' tarzında bir kutlama yaprak milletin acısıyla dalga geçti. 

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ ELEBAŞINA ÖZGÜRLÜK ÇAĞRISI

Kutlamalarda terör örgütü PKK elebaşı Öcalan'ın posterini açan HDP'liler, ölen teröristler için saygı duruşunda bulundu ve Öcalan'a özgürlük çağrısı yaptı. 

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

KOLLUK KUVVETLERİNE TAŞ ATTILAR

Kutlamalara katılan göstericilerden bazıları ise terör örgütünün sözde üniformasını giydi. Terör örgütü sempatizanları kamu mallarına zarar verdi ve kolluk kuvvetlerine taş attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading