Yandex Metrica

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sel bölgesinde

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sel bölgesinde

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sel felaketinin gerçekleştiği Sinop'un Türkeli ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem

23.01.2024, 17:53

Sinop'un Türkeli ilçesine ziyarette bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Türkeli geçici ilçe koordinatörü Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve diğer ilgililer eşlik etti.

Sosis partisi: Gıdatopya filmi yasaklandı mı? Sosis partisi Amazon'dan kaldırıldı mı? Sosis partisi: Gıdatopya filmi yasaklandı mı? Sosis partisi Amazon'dan kaldırıldı... Haberi Görüntüle

SEL BÖLGESİ TÜRKELİ'NE GİTTİ

Bakan Pakdemirli, ilçedeki çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlçedeki esnafı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Pakdemirli, bazı vatandaşların taleplerini dinledi.

Emekli zam farkı ne zaman yatacak? SSK-Emekli Sandığı-Bağkur maaş farkı yattı mı? Emekli zam farkı ne zaman yatacak? SSK-Emekli Sandığı-Bağkur maaş farkı... Haberi Görüntüle

KAPSAMLI BİR ISLAH ÇALIŞMASI YAPILMASI TALEP EDİLDİ

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den Türkeli Çayı'nda kapsamlı bir ıslah çalışması yapılması talebini iletti.

Esnaf ziyaretinden sonra Bakan Pakdemirli, Abana ilçesini ziyaret etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading