Yandex Metrica

Survivor All Star 2024 kurgu mu? Survivor Sema ve Pınar kavgası neden başladı, neden saldırdı? Kırmızı takım Sema neden diskalifiye edildi? Sema tekme mi attı?

Survivor All Star 2024 kurgu mu? Survivor Sema ve Pınar kavgası neden başladı, neden saldırdı?  Kırmızı takım Sema neden diskalifiye edildi? Sema tekme mi attı?

Survivor All Star 2024'ün 44. bölümünde Sema ile Pınar büyük bir kavga etti. Sema, Pınar'a tekme ve yumruk atarak büyük tartışma konusu oldu. Survivor hayranları ve izleyicileri yaşanan kavgayı araştırmaya başladı. Acun Ilıcalı, acill durum konseyi ilan ederek Sema ve Pınar hakkında kararlar aldı. Peki Survivor Sema ve Pınar kavgası neden başladı, neden saldırdı? Survivor All Star 2024 kurgu mu? Kırmızı takım Sema neden diskalifiye edildi?

Gündem

21.05.2024, 14:56

Survivor All Star 2024'e katılan yeni yarışmacı Sema Aydemir, Survivor'un 44. bölümünde Pınar ile büyük bir kavga etti. Son yapılan ada konseyinde Pınar, Sema'nın adının baş harfini yılan şeklinde çizdi ve ikili arasında büyük bir gerginlik başladı.

Sema, Pınar'a ''Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın'' ifadelerini kullandı ve tartışma büyüdü. Pınar, ''Uzak dur'' diye Sema'ya bağırdı. İkilinin arasındaki kavga yumruklu tekmeli kavgaya dönüştü.

Survivor kırmızı ve mavi takım hayranları Sema ile Pınar'ın Survivor All Star 2024'ün 44. bölümünde yaşanan kavgayı ve sebebini araştırmaya başladı. Peki Peki Survivor Sema diskalifiye mi edildi, oyun cezası mı aldı? Sema ve Pınar neden kavga etti? Survivor All Star 2024 Seda ve Pınar ceza aldı mı? Seda ve Pınar neden kavga etti? Survivor Sema ve Pınar kavgası neden başladı, neden saldırdı? Survivor All Star 2024 kurgu mu? Survivor Sema ve Pınar olayı nedir? İşte merak edilenler...

MSB kaynaklarından ABD'ye 'hava savunma sistemi' tepkisi: Teröre verdiğiniz desteği çekin MSB kaynaklarından ABD'ye 'hava savunma sistemi' tepkisi: Teröre verdiğiniz desteği... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR 2024'TE SEMA İLE PINAR NEDEN KAVGA ETTİ?

Survivor All Star 2024'ün 44. bölümünde, Sema ile Pınar ciddi bir kavgaya tutuştu. Sema, Pınar'a ''Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın'' ifadelerini kullandı ve tartışma büyüdü. Pınar, ''Uzak dur'' diye Sema'ya bağırdı.

Pınar'ın 'sana mı sorucam, istediğimi yazarım' sözüne karşılık Sema Pınar'a yaklaşarak ayağına tekme attı. Sonrasında Pınar ayağa kalkarak Sema'yı itiyor. Diğer yarışmacılar ikiliyi ayırmakta güçlük çekerken ada adeta kaos ortamına dönüştü.

Meclis'te tansiyon yükseldi: Adil Karaismailoğlu'ndan DEM'li vekile sol kroşe Meclis'te tansiyon yükseldi: Adil Karaismailoğlu'ndan DEM'li vekile sol kroşe Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI ACİL DURUM KONSEYİNİ TOPLADI!

Acun Ilıcalı, acil durum konseyi ilan ederek burada konuşma gerçekleştirdi. Ilıcalı, ''Biz dün akşam yaşadıklarımıza şok geçirdik. Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık." şeklinde konuşuyor. Sema Aydemir'in ne ceza alacağı ise bilinmiyor. Yeni bölümde Sema ve Pınar'ın nasıl bir ceza alacağı oyun sonrası görüntüleri izledikten sonra ve değerlendirme yaptıktan sonra belli olacak. Acun, olaya şahit olan yarışmacıları dinledikten sonra açıklamalarda bulundu; "Sizin gözleminiz bizim için değerli ancak bizim tarafımızdan görünen Sema'nın kavgayı başlattığı ve devam ettirdiği. Bizim Pınarla ilgili değil daha çok Sema ile olacak. Çünkü Pınar'ın yaptığı bir şey yok bizim açımızdan'' ifadelerini kullandı.

15 Temmuz bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? Bugün İETT-otobüs-metrobüs-metro ücretsiz mi? 15 Temmuz bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? Bugün İETT-otobüs-metrobüs-metro ücretsiz... Haberi Görüntüle

SEMA PINAR'A NEDEN SALDIRDI? NEDEN TEKME ATTI?

Nagihan ada konseyinde konuşma gerçekleştirdi. Nagihan, ''Sadece bu Survivor değil. Bir önceki Survivor ve 2011 yılına dayanan bizim, benim, Merve Aydın'ın, Pınar Saka'nın dünya şampiyonasında madalya aldıktan sonra 4*400 metre bayraklı yarışa çıkacaktık. Aslında bütün hikaye oradan başlıyor. 2017'ye de yansıdı. Bu seneye yansıdı. Bu konu açılınca açıkçası biz çok oralı olmak istemedik çünkü bizlik bir durum yok. Biz hem kendi bireysel madalyalarımızı almışız. Hem de bayrakta da nasıl ki Survivor'ı Acun Ilıcalı yönetiyorsa, Milli Takımı da bir teknik direktör yönetiyor. Burada Pınar ile Sema'nın bir türlü anlaşamadığı anlaşmak istemediği bir kan davası var. Yok benim hakkımdı, yok senin hakkındı. Aslında net olan bir şey vardır. Saniyeler konuşur, saliseler konuşur. Atletizmde de bu böyle olmuştur. O zaman ki madalyamızı aldığımız içinde formda olduğumuz içinde teknik direktörümüz yani hocamız bizi dörtlüyü öne sürdü ve çıktığımızda da en iyi saniyeyi yapıp madalya getirdik ülkemize ama bu buruk sevinci bir türlü atlatamadık üzerimizden 13 sene geçmesine rağmen. Burada da Survivor adı altında ama hiçbir olay olmadan birbirlerine bilenmiş iki yarışmacı vardı. Ben Pınar'ı sivil hayatta tanırım, ikisi de benim milli takım arkadaşım. İkisiyle de iyi anlaşırım ne kadar rekabet içerisinde olsak da, tartışırız kavga ederiz, rakip oluruz ama tabii ki koruma noktasında da ne yapacağımı açıkçası bende bilemedim. Bir anda kargaşa oldu. Zifiri karanlık zaten hiçbir şey yok. Bir anda olayın içerisinde kendimi buldum. Tekmeler, yumruklar yani açık konuşmak gerekirse Sema benim rakibim. Pınar çok fazla şiddete dayalı birisi değil ama burası gerçekten çok hep söylüyorum da. Herkes belki benden bekliyordu bunu ama gerçekten buranın zorluğunu anlatmakla bitiremeyiz.'' dedi.

İnsan bir kere ölür adam gibi ölür! İhanet gecesinin sembol videosu bu yıl da gündem oldu! İnsan bir kere ölür adam gibi ölür! İhanet gecesinin sembol... Haberi Görüntüle

SURVİVOR SEMA NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Seda, ''Bana iftiralar attı, kariyerime laf söyledi. Ben verdiğiniz karara razıyım ama sizden ricam beni Seda'yla konuşturun o benim yaptığım hataya düşmesin. Benim yüzümden Survivor hayatı tehlikeye girmesin. Çok utanıyorum şu an ne karar verirseniz haklısınız. Beni getirdiğiniz için pişman olmuşsunuzdur ama ben böyle bir olay yaşadığım için açıkçası çok utanıyorum.'' dedi.

Acun Ilıcalı, ''izim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Hayatı tek hareketiyle değil genele bakarak karar veririm her zaman. Yaşanan bu olay bizim çizgimizin dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız ve bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız'' ifadelerini kullanarak, Sema'nın Survivor All Star 2024'ten diskalifiye edildiğini açıkladı.

39 kişinin bulunduğu tur teknesi alev aldı: Çok sayıda yaralı var 39 kişinin bulunduğu tur teknesi alev aldı: Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR 2024 KURGU MU?

Survivor All Star'da yaşanan gelişmeler sonrasında sosyal medyada ''Survivor All Star 2024 kurgu mu?'' sorusu merak edilmeye başlandı.  Reyting sıralamasında hep en üst sıralarda yer alan başarılı yarışma, sıkça tartışma yaşanması büyük kavgaların çıkması, diskalifiye edilen isimlerin olması akıllara ''Survivor kurgu mu, değil mi?'' sorularını getirdi. Kimi sosyal medya kullanıcıları Survivor All Star 2024'te yaşananların kurgu olduğunu, kimi ise gerçek olduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading