Yandex Metrica

Selahattin Demirtaş'ın Amerika'daki Ermeni dostları, camileri kana boyadı

Selahattin Demirtaş'ın Amerika'daki Ermeni dostları, camileri kana boyadı

ABD topraklarında Türkiye düşmanlığının çatı kurumlarından ANCA, son paylaşımlarıyla asıl dertlerinin İslam olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ermeni lobi kurumu, Selahattin Demirtaş'ın uğrak yerlerinden biriydi.

Gündem

23.01.2024, 18:07

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Ermeni diasporası son dönemde Türkiye'ye karşı eylemlere hız verdi. Bu ülkedeki Ermeni grupların çatı kurumu olan ve Amerikan polita yapıcıları üzerinde önemli etkiye sahip ANCA (Armenian National Committee of America), son paylaşımlarıyla asıl derdinin 'İslam' olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Ermeni lobisinin sosyal medya hesabından paylaşılan görselde İstanbul'daki camiler, altlarından kan akar halde gösterildi.

İslam dinini terörle ilişkilendirerek Türkiye'ye ve özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı nefret kampanyası başlatan ANCA, 2014 yılındaki 'Kobani' bahaneli katliamın sorumlularından HDP eski eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın uğrak yerlerinden biriydi. Demirtaş 2013'te ABD ziyareti sırasında ANCA üyeleri tarafından ihtimamla ağırlanmış, Türkiye'de fitili ateşlenecek hendek-barikat terörü öncesi son müzakereleri Ermeni lobisiyle yürütmüştü. 

ANCA platformu, 2013'te Selahattin Demirtaş'la yaptıkları toplantının fotoğrafını da paylaştı.

İslam'a karşı yoğun bir nefretle yüklü lobi, kanlı cami görselinin altına şu mesajı yazdı: "Amerikan sivil toplum örgütleri ve politikacıların Ankara'nın habis eylemleriyle mücadelesine 'komplo' demek mümkün değildir. Erdoğan, şiddet içeren ve nefret dolu eylemlerini herkesin önünde dile getirmesine rağmen, onu eleştirenleri 'Türkiye karşıtı' olarak yaftalamaya devam edecek misin?"

Bakan Fidan, Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili konuştu: Terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek! Bakan Fidan, Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili konuştu: Terörle mücadelede iş... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE NATO'YA CEHENNEMİ YAŞATIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO ortaklarından intikam alma içgüdüsüyle hareket ettiğini savunan ANCA, Türkiye'nin NATO müttefikleri içerisinde uçurumlar yarattığını ileri sürdü. ANCA'ya göre Türkiye, hem Amerika hem de diğer NATO ülkelerine 'herhangi bir dış düşmandan daha fazla tehdit haline gelerek onlara kutsal bir cehennemi yaşatıyor.'

Son dakika... AFAD verileri açıkladı: Malatya'da gece yarısı korkutan deprem Son dakika... AFAD verileri açıkladı: Malatya'da gece yarısı korkutan deprem Haberi Görüntüle

"ÜLKÜ OCAKLARINI GÖRÜŞTÜK"

Ermeni lobisinin çatı kurumu, Türkiye'ye karşı hareket tarzını ve düzenlenecek kampanyaları belirlemek üzere sık sık toplantılar da gerçekleştiriyor. ANCA sosyal medya hesabından paylaşılan bir toplantı görüntüsünün altına şu not düşülmüş: "Washington DC'de biraraya geldik. Şu konularda politika girişimleri planladık: 1-Türkiye'ye karşı mücadelede işbirliği, 2-F-16 satışları, 3-Ülkü Ocakları, 4-Katil dronelar, 5-HDP, 6-Pakistan."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading