Yandex Metrica

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı canlı kura çekimi ne zaman? Bakan Koca'dan işçi alımı ile ilgili açıklama

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı canlı kura çekimi ne zaman? Bakan Koca'dan işçi alımı ile ilgili açıklama

Sağlık Bakanlığı tarafından 8 bin işçi alımı kura çekimiyle ilgili açıklama geldi. 14 Mart Tıp Bayramı'nda sosyal medyadan paylaşım yapan Bakan Koca,  işçi alımlarının mülakatsız yapılacağını hatırlattı ve kura çekim sürecinin ayrıntılarını paylaştı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı canlı kura çekimi ne zaman?

Gündem

16.03.2024, 11:10

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 bn işçi alımı ile ilgili konuştu. Koca, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 8 bin işçi alımıyla ilgili açıklamada bulundu.

Bolu'da vatandaşlar ile sohbet eden Bakan Koca, "Nisan'ın 4'ünde çekiliş var. Mülakat filan yok, doğrudan direk atama. Canlı, herkesin görebileceği şekilde, Youtube üzerinden noter huzurunda 8 binin çekilişi olacak." ifadelerini kullandı.

O anları sosyal medyadan paylaşan Koca, videoyu ise "Mülakat olmadan, ÖSYM puanı ile doğrudan atanma. Bolu’da bir baba sevincini paylaştı. Bir soruya cevaben de, İŞKUR üzerinden, yine mülakat olmadan, noter huzurunda çekilişle yapılacak 8.000 işçi alımıyla ilgili bilgi verdik." sözleriyle paylaştı.

Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Haberi Görüntüle

KURA ÇEKİMİ AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştır. Bu kişilerin sözleşmeli pozisyonlara atama işlemlerinin devam etmesi nedeniyle;

Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir." ifadeleri kullanılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading