Yandex Metrica

Sabotaj ihtimalinin kanıtı niteliğinde görüntüler ortaya çıktı

Sabotaj ihtimalinin kanıtı niteliğinde görüntüler ortaya çıktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntülerde ormanlık alanda alevler sıçramadığı halde daha ileriki noktalarda da birden bire yanan ateşlerin ortaya çıkması, bunların birileri tarafından yapıldığına işaret ediyor.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Türkiye'nin çeşitli noktalarında ormanlık alanlarda çıkan yangınların sabotaj olduğu ihtimali ortaya çıkan yeni görüntülerle ağırlık kazanıyor.

Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha... Haberi Görüntüle

'SIÇRAMADAN' YAYILAN ALEVLER

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde olduğu iddia edilen ve vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler yangınların çıkış nedeninin "sabotaj" olduğu ihtimalini kuvvetlendiriyor. Vatandaşların kayda aldığı görüntülerde ormanlık alanda alevlerin olduğu bir noktadan bağımsız ve ateşin sıçramadığı başka noktalarda ortaya peş peşe ateşlerin çıktığı görülüyor.

Görüntüleri kaydeden vatandaşların ormanlık alanın farklı yerlerinde gördükleri alevlere yönelik kendi arasında geçen konuşmalarda "alakasız yerleri yakıyorlar, oraya ateş sıçramadı, bakın ormanın içindeler yakıyorlar, bekleyin şurada da yanacak" dedikleri duyuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading