Yandex Metrica

Rus milyarderlerin gözde durağı Türkiye! Mega yat Bodrum'a demir attı

Rus milyarderlerin gözde durağı Türkiye! Mega yat Bodrum'a demir attı

Rus milyarder Türkiye'ye gelmeye davam ediyor. Rus iş insanı Alexander Grigoryevich Abramov'un 'Titan' isimli mega yatı Bodrum'a demir attı.

Gündem

14.02.2024, 10:12

Rus milyarderler, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte lüks tekneleriyle akın akın Türkiye'ye gelmeye devam ediyor.

Rus iş insanı Alexander Grigoryevich Abramov'un lüks yatı 4 Mayıs tarihinde Muğla'nın Fethiye ilçesine yakıt ikmali için demir attı. Bir süre Fethiye koylarını gezen lüks yattakiler, daha sonra Bodrum ilçesine geldi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili sözlerine müfettiş görevlendirildi! Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili... Haberi Görüntüle

FİYATI 100 MİLYON DOLAR

Yalıçiftlik açıklarına demirleyen Cayman Adaları bayraklı, 80 metre uzunluğunda, 13 metre genişliğindeki 100 milyon dolarlık mega yatta toplam 19 kişinin konaklayabileceği ve 14 personelin kalabileceği 30'dan fazla kabin yer alıyor. Yatta spor salonu, güvertede jakuzi, sinema, plaj kulübü ve buna benzer çok sayıda aktivitenin yapıldığı alan yer alıyor. Yatta, Rusya'nın en büyük çelik üreticilerinden Abramov'un olup olmadığı ise bilinmiyor.

Bu arada, bir başka Rus milyarder Roman Abramoviç'in 'My Solaris' isimli yatı 5 Nisan tarihinden bu yana Yalıkavak açıklarında demirli bulunurken, diğer yatı 'Eclips'in bekleyişi Göcek Adası açıklarında sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading