Yandex Metrica

Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'la kavga mı etti, neden? Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar'a ne söyledi?

Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'la kavga mı etti, neden? Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar'a ne söyledi?

Fenerbahçe'nin sahadan çekilerek yarıda kalan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa Finali'nin tartışıldığı Beyaz Futbol programında, Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında sert bir tartışma yaşandı. Peki, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'la kavga mı etti, neden? Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar'a ne söyledi?

Gündem

27.04.2024, 12:44

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa Finali sonrasında, Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı arasında gerilim yaşandı. İki isim arasındaki tartışma giderek tırmandı ve bu durum programın sunucusu Ertem Şener'in acil olarak reklama geçmesine neden oldu. Şener, programı beklenenden erken bitirme kararı alarak ekranlara veda etti. Peki, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'la kavga mı etti, neden? Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar'a ne söyledi?

Yerel seçimlerden sonra 535 işçi işsiz kaldı! CHP’li belediyelerde işten çıkarma furyasına yenisi eklendi! Yerel seçimlerden sonra 535 işçi işsiz kaldı! CHP’li belediyelerde işten... Haberi Görüntüle

RASİM OZAN KÜTAHYALI VE AHMET ÇAKAR KAVGA MI ETTİ, NEDEN?

Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile telefonla görüştüğünü ve kendisini kahve içmeye davet ettiğini iddia ederek, "Ateşle oynadın sonra seni kurtardık." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında U19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekildiği Süper Kupa maçının değerlendirildiği anlarda, Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında Beyaz Futbol programında yaşanan tartışma büyük yankı uyandırdı. Kütahyalı, Çakar'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aleyhine tweet attıktan sonra kendisiyle telefonla görüştüğünü ve kahve içmek için davet ettiğini iddia etti. Bu iddiaların ardından ikili arasındaki gerilim arttı ve programın sunucusu Ertem Şener, "Acil bir reklama girelim" diyerek programı beklenenden erken sonlandırdı.

23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Ankara'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk... Haberi Görüntüle

RASİM OZAN KÜTAHYALI VE AHMET ÇAKAR KAVGA DİYALOĞU

Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanılan konuşma şu şekilde;

Ahmet Çakar

Beni tatmin edecek, kamuoyunun tatmin bir açıklama gelmedi.

Rasim Ozan

Hocam da diyor ki devlet haklı, devlet komplo kurdu.

Ahmet Çakar

Ertem şunu bir susturur musun?

Rasim Ozan

Kimi susturuyorsun be? Ali Koç'a haksızlık edildi dedik ama bu da saçma sapan bir yere döndü ya… Ne oluyor ya, abartma!

Ahmet Çakar

Rasim ateşle oynuyorsun!

Rasim Ozan

Hocam Suudi Arabistan'da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti. Yapma, yapma… Büyükekşi ile uzlaşmadın mı sen? Büyükekşi canımsın, Büyükekşi geri alıyorum… Gel kahve içelim demedin mi?

Ertem Şener

Kameralar bana dönsün, acil reklama girebilir miyiz?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading