Yandex Metrica

Özgür Özel ile Temel Karamollaoğlu'nun sözleri gündemde: Gelen haberler diyor ki Kandil'de bir tane PKK'lı kalmadı

Bugün Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit olurken, 2 askerimiz de yaralandı. Türkiye'yi sarsan bu terör saldırısı sonrası muhalefetin PKK'yı koruyup önemsizleştirmeye yönelik açıklamaları tekrar gündeme geldi. CHP'li Özgür Özel ile Saadet Parti'li Temel Karamollaoğlu, Kandil'de PKK'lıların kalmadığını iddia ederek operasyonlara karşı çıkıyordu.

Gündem

23.01.2024, 19:18

Türkiye terörle mücadelesini sınır ötesi operasyonlarla sürdürüyor. Son olarak bugün Türkiye'yi derinden üzen terör saldırısı yaşandı. Pençe-Kilit Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada 5 Mehmetçik şehit oldu, 2 Mehmetçik de yaralandı.

LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama Haberi Görüntüle

AMAÇ TERÖRLE MÜCADELEYİ SEKTEYE UĞRATMAK

Şehit ateşi tüm yurdu sararken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Kandil"e yönelik operasyonları itibarsızlaştırmak ve kamuoyunda bölücü terör örgütü PKK tehdidinin olmadığı oluşturmaya yönelik sözleri akıllara geldi.

İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanma olabilir! İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte... Haberi Görüntüle

"HERKES BİLİYOR Kİ KANDİL'DE PKK UNSURU KALMAMIŞTIR"

Özel, "Herkes biliyor ki Kandil'de PKK unsurları kalmamıştır. Ama seçimden ümidi kalmayanlar Kandil'e gitmeyi, Kandil'e bayrak dikmeyi, PKK'nın boşalttığı Kandil'in dağlarını F-16'larla vurup bununla seçimde bir güç elde etmeyi düşünmektedirler" sözlerini sarf etmişti.

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23... Haberi Görüntüle

"GELEN HABERLER DİYOR Kİ KANDİL'DE BİR TANE BİLE PKK'LI KALMADI"

Kobani kalkışmasını yöneten HDP'li Selahattin Demirtaş'ın tahliyesini isteyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da 2018'deki bir konuşmasında, "Hadi bakalım Kandil'e gidiyoruz. Gelen haberler diyor ki Kandil'de bir tane PKK'lı kalmadı. Siz şimdi boş dağları bombalıyorsunuz. Arkasında da oraya gidip buraları fethettik diyeceksiniz." diye konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading