Yandex Metrica

MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan bayram mesajı: Hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz

MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan bayram mesajı: Hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz

Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan MİT Başkanı İbrahim Kalın, "Dili, dini, milliyeti ne olursa olsun her zaman hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Gündem

03.05.2024, 06:11

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ın arsından bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Kalplerin yumuşadığı, dostlukların pekiştiği ve kırgınlıkların giderildiği bu günlerin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum" dedi.

Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı 7/24 tarıyor Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı... Haberi Görüntüle

"GECE GÜNDÜZ DEMDEN ÇALIŞACAĞIZ"

Mesajına devam eden Kalın, "Milli İstihbarat Teşkilatı olarak ülkemizin özgürlüğü, güvenliği ve istikrarı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Üsküdar'da işçi kıyımı! Eski başkan açıkladı: Onlarca kişi işten çıkartıldı! Üsküdar'da işçi kıyımı! Eski başkan açıkladı: Onlarca kişi işten çıkartıldı! Haberi Görüntüle

"HER TÜRLÜ OYUNU BOZACAĞIZ"

MİT Başkanı İbrahim Kalın Bayram mesajına şöyle devam etti;

Her türlü zorluğu, akıl, erdem, hikmet, irade ve sabırla kolay etmek için dur durak bilmeden çalışacağız.

Ülkemize yönelik gizli, açık, görünen, görünmeyen her türlü oyunu bozmak içiçn imkan ve kabiliyetimizi daha  da geliştirmeye güçlenmeye devam edeceğiz.

Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden kaza yaptı? Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden... Haberi Görüntüle

"HAKKIN, HAKLININ VE MAZLUMUN YANINDA OLACAĞIZ"

Bağımsız, egemen güçlü ve müreffeh bir Türkiye için girdiğimiz yolda azim ve kararlılıkla yürümekten asla vazgeçmeyeceğiz.

Dili, dini, milliyeti ne olursa olsun her zaman hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz.

Terör kökünden ortadan kaldırılacak! Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında kritik isim Ankara'yı ziyaret edecek! Terör kökünden ortadan kaldırılacak! Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında kritik isim... Haberi Görüntüle

"RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLARIM"

Kötülüğün iyilikle, karanlığın aydınlıkla, çirkinliği güzellikle yenecek; bugünümüzü ve yarınımızı kadim ve evrensel değerlerimiz temelinde inşa etmeyi sürdüreceğiz.

Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor; ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini niraz ediyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading