Yandex Metrica

Meral Akşener'in AFAD iddiasına AK Partili Hamza Dağ'dan sert yanıt: Yazıklar olsun

Meral Akşener'in AFAD iddiasına AK Partili Hamza Dağ'dan sert yanıt: Yazıklar olsun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in AFAD'ın yardımları Suriye'ye gönderdiği iddialarına sert tepki verdi. Dağ açıklamasında, 'Asrın felaketini yaşadık ve milletimizle birlikte yaralarımızı sarıyoruz. Bu ülkenin insanı, gözünü siyaset hırsı bürüyen menfaat odaklı muhalefeti hak etmiyor. Yazıklar olsun!' dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası AFAD ilk günden deprem bölgesine giderken İYİ Parti Lideri Meral Akşener iftiralarına iftira eklemişti. 

Cenk Tosun Fenerbahçe'ye mi transfer oldu? Cenk Tosun maliyeti ne kadar? Cenk Tosun Fenerbahçe'ye mi transfer oldu? Cenk Tosun maliyeti ne... Haberi Görüntüle

AFAD YARDIMLARI SURİYE'YE GÖNDERDİ YALANI

Akşener söz konusu açıklamasında şöyle konuşmuştu: 

AFAD'ın bütçe yüzünden 4 aydır yeterli malzeme alamadığına dair bilgi geldi. Yardımların yerine ulaşamadığını fark ettik. Kendiler dağıtamadılar çünkü eleman sayısı yeterli değil. AFAD'ın bilgisi dahilinde biz arama-kurtarma konusunda gönüllülere çağrıda bulunduk, 30 bini aşkın telefon aldık. Listeler yapıp onların içinden AFAD'ın üst düzey yöneticiler bize dedi ki 'Arama-kurtarma deneyimi olsun.' 3 uçak dolusu insanı biz arama-kurtarma çalışmaları için AFAD'ın bilgisi dahilinde gönderdik. AFAD'ın envanterindeki çok sayıda malzeme Suriye'ye gönderildiği için deprem bölgesine yeterli yardım yapılamadı.

Naci Görür'den Bingöl'deki deprem sonrası korkutan uyarı: 'Deprem küçük ama yeri can sıkıcı' Naci Görür'den Bingöl'deki deprem sonrası korkutan uyarı: 'Deprem küçük ama... Haberi Görüntüle

YAZIKLAR OLSUN 

Akşener'in bu sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert tepki geldi. Dağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Asrın felaketini yaşadık ve milletimizle birlikte yaralarımızı sarıyoruz. Onlar ise siyaseten ön plana çıkma ve 'Ortağına' çelme takma derdinde. Bu ülkenin insanı, gözünü siyaset hırsı bürüyen menfaat odaklı muhalefeti hak etmiyor. Yazıklar olsun!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading